Jump to content

ana ban

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ana ban objavio

  1. Nažalost, nismo svi isti, u to sam se sada uvjerila, sve te prošle godine su bile ispunjene očito lažnim osmjesima i zagrljajima.... čak se izmišljaju i nepostojeći dugovi što se za života mog supruga riješilo.... svaki normalan roditelj da je dijete i dužno , zaboravilo bi i oprostilo dug ali... pohlepa je jača.....ljubo ZG mi je dao konkretan i pametan savjet , nemam što dalje razmišljati, savjest će mi biti čista .
  2. Mamu i sestru sam navela jer su mu one uz mene najbliži rod,a one su mi rekle da ne navodim kci jer se on nje odrekao a kasnije kako sam proucavala vidim da to odricanje ne utjece na nasljedstvo mada je nikada nije ni upoznao.Hvala na savjetu,puno mi znači to što ste mi napisali.
  3. I još jedna stvar, ima dosta novaca u 2. mirovinskom stupu ( bio je zaposlen u trenutku smrti), i ta sredstva bih ustupila njegovoj sestri pošto majci ne mogu jer prima mirovinu. sestra je zaposlena i imati će uvjete za mirovinu ali javni bilj mi je rekao da se ta sredstva mogu podići u cjelosti bez obzira na uvjete za mirovinu? u Regosu mi ne znaju odgovoriti da li sestra može tražiti taj novac , ako bude navedena u ostavini
  4. Moj pokojni izvanbračni suprug uvijek je govorio da njegov stan ako umre ostavlja mome sinu. Eto, nažalost , preminuo je. Majka mu je još uvijek živa i sama je rekla da je on tako uvijek htio da bude. Međutim, dva tjedna prije ostavinske rasprave gospođa je promijenila mišljenje, traži pola stana ili da je isplatim ( financijski je osigurana, živi u stanu od 90m2, ima vikendicu na moru i uredno prima mirovinu). Prvotni dogovor je bio da joj ustupim svu njegovu ušteđevinu s time da ona ustupi meni svoje pravo na njegov stan. Još jedna stvar, suprug ima kći s kojom nikad nije imao kontakt , mama i suprugova sestra zabranile su mi da spomenem kći za poziv za ostavinu, ja znam njeno ime i prezime ali ništa drugo. ako ja spomenem tu kći, automatski izbacujem mamu i sestru ( otac je pokojni) i rasprava se prekida dok se kći ne javi ? kakav je postupak , što da učinim ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija