Jump to content

dvr

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znam da će se plomba ukinuti. Međutim nanosi štetu. Ja mogu raspolagati nekretninom ali svatko tko pogleda vidi da se vodi spor pa negativno reagira. Zamislite da imate stan i date ga u oglas, dođe kupac, pogleda papire i naravno da se prepadne. Mogu ja njemu nacrtat da će biti sve uredu ali za jedno pet godina... Šta napraviti kada Vam netko postavi plombu i sud to udovolji zato što osoba daje lažni iskaz? Konkretno radi se o bivšoj supruzi ali mislim da ona mene želi samo godinama maltretirat. Ona meni plombu a ja čekaj pet godina! Dali ja mogu tražiti neku odštetu za ovo što sam gore naveo? Mislim da bi onda malo drugačije gledala kad bi njoj stajalo nad glavom dali mora platiti laži ili ne!
  2. Ma nije pokrenuta nikakva dioba nego me je ta osoba tužila kao navodno da je ulagala sa svojom obitelji prilikom izgradnje. Ja ne mogu raspolagati sa svojom imovinom koja je puno vrijednija, bez obzira na ishod. Naravno da kupac ne želi kupiti dok se plomba ne skine. Meni to može trajati i pet godina. Dali da napravim predugovor s kupcem te zatržim pomoć od suda? Jeli moguće da neko tek tako dođe na sud, kaže da je uložio nešto i nema nikakvih sankcija za laganje? Šta kad se dokaže da ta osoba nije ništa uložila (naravno već traje skoro dvije godine a neće se završiti sigurno još par godina)??? Ja vidno imam napravljenu štetu financijsku štetu!
  3. Poštovani, imam postavljenu plombu na kući. Riječ je o diobi. Pošto se osoba koja je to postavila služi prljavim stvarima molim Vas pomoć! Riječ je o vrijednosti tužbe (naravno izmišljene) koja je manja 10-20 puta od stvarne vrijednosti kuće i sad se dešava da ne mogu raspolagati s nekretninom. Postoji li nekakva pametna protutužba? Imam kupca i mogu prodat kuću i stavit novce na kamatu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija