Jump to content

zorazora

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bio bi obrazložen time da nadređeni nisu zadovoljni mojim radom, tj. nedostatak potrebnih vještina, tako mi je rečeno. Iako nikada nisam primila usmenu, niti pismenu primjedbu na moj rad.
  2. Pozdrav, na kraju mi je ponuđen, uz sporazumni, i osobno uvjetovan otkaz. Pošto sam u 20-tima i na početku svoga radnog staža, može li mi takav otkaz u budućnost stvarati probleme pri zapošljavanju, ako je negdje vidljivo zbog čega sam dobila otkaz? Poslovno uvjetovani mi ne žele dati, jer je u pitanju trgovina sa gdje se radnici često mjenjaju.
  3. Pozdrav, uskoro mi završava porodiljni dopust. Zaposlena sam na ugovor o radu na neodređeno vrijeme od srpnja 2021. Kontaktirala sam u firmu prije koji tjedan da se informiram što nakon porodiljnog, tada mi je rečeno da po završetku porodiljnog trebam doći potpisati sporazumni raskid ugovora. Komunicirala sam da u tom slučaju želim iskoristiti sav nekorišteni godišnji odmor od prošle i razmjerni godišnji od ove godine. Na to mi je rečeno da nemam pravo na godišnji, te će mi se netko javiti za par dana. nakon toga svaka komunikacija prestaje, moji pozivi se ignoriraju i prekidaju. Kako se osigurati, i uspjeti iskoristiti taj godišnji? Jasno mi je da mi zakonski nemogu dati otkaz po povratku s porodiljnog, ali ovdje govorimo o firmi kojoj je to redovna praksa.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija