Jump to content

ik2024

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Neda mi se sa tim zezati, imam i kombi vozilo i sve, obrt, mogu mu sam ispostavit racun. Postoji li neki zakonski rok koliko moram to cuvati, proslo je vise od 30 dana od isplate i stupanja u posjed. Mogu li ja to samo pobacati bez da me tuzi?
  2. Zar nitko? Istice nam najam, majstori nam dolaze srediti kako bi mogli useliti, sto da radimo sa stvarima? Prodavatelj se oglusio na sve molbe do sada
  3. Pozdrav, Kupili smo nekretninu, prodavatelj je isplacen prije 2 tjedna. Nekretnina je puna stvari, a prodavatelj stalno odgadja selidbu i ocekuje da cemo mi njemu skladistiti stvari jer on nema kud s njima. U kupoprodajnom pise sljedece Ugovorne strane su suglasne da će Prodavatelj predati Kupcima nekretninu iz članka 1.1. ovog ugovora u njihov individualni, neposredni i samostalan posjed najkasnije 30 (trideset) dana nakon odobrenja kredita tj. nakon ovjere solemnizacije ugovora između banke kreditora i Ugovorenih strana. Ugovorene strane su suglasne da se nekretnina kupuje u viđenom stanju, te da će Prodavatelj nekretninu osloboditi od osobnih predmeta i dijela namještaja. U posjedu smo, dobili smo sve kljuceve Sto nam je ciniti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija