Jump to content

Markus12

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala puno, samo jos jedno pitanje, najamninu odredjuje sud (odnosno neka standardna tarifa) ili ja odredjujem najamninu?
  2. Ukratko, kupili smo drugu nekretninu, upisani kao vlasnici, no prijasnji vlasnik odbija predati nekretninu. U kupoprodajnom je definirano da se nekretnina predaje u posjed odmah nakon isplate. Molim za savjet kako postupiti (i ako je moguce trajanje postupka) jer je svaki dan novi izgovor, te majstori u njihovoj novoj nekretnini, te namjestaj itd. Uopce nemam ideju koliko imaju namjeru ostati u mojoj nekretnini. Isto me zanima mogu li traziti sudskim putem najam od dana kad je nekretnina isplacena ili nekakvu odstetu, nama kredit ide a od stana ni s. Unaprijed zahvaljujem.
  3. Kupio sam pec za centralno grijanje za koju posjedujem originalni racun na moje ime. Zbog skorog preseljenja uzeo bih i tu pec. Pec se koristila mojom dobrom voljom za grijanje 2 stana. Medjutim, suvlasnica mi se prijeti da ce dovesti svjedoka da mi je dala pola vrijednosti peci, sto nije istina, te me sprijecava u preseljenju. Kako pravilno postupiti da bi se izbjegla mozebitna tuzba i da li je dovoljno da neko tvrdi nesto za sto nema ama bas nikakav valjani dokaz osim usmenog.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija