Jump to content

HannahRimsa05

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Znaci u petak sam u ducanu pokusala ukrasti parfem vrijednosti cca. 40e. Uhvatili su me, uzeli mi podatke i vratila sam parfem ali policiju nisu zvali. Imam 18 godina, idem u 4. razred srednje. Hoce li biti ista od ovoga ili ne? Znam da u zatvor necu sigurno ali jel postoji mogucnost da mi sude kao maloljetnici jer sam mladja punoljetnica i da u pop. domu zavrsim, toga se bojim jer je to skoro kao zatvor scenariji.
  2. Dvojna sam drzavljanka SAD-a i Hrvatske. Zanima me smijem li koristiti Americku putovnicu kad izlazim iz Hrvatske s obzirom da cu nju morati koristiti za ulaz u SAD (moram zakonski)? Letim iz Zagreba za Pariz pa za NY.
  3. Aha, a posto sam vozila auto od decka, hoce li on to saznati tj. hoce li mu javiti, ja sam se zaustavila na parking tako da ga nisu trebali odvlacit kod pauka. Takodjer me zanima u slucaju da mi zapne na rate radi manjka novca (moji mi daju kad ih pitam za nesto tako da nemam puno bas svoje ustedjevine i uzak mi je prostor za platit kaznu jer vecinu potrosim na sebe), mogu li to zamjeniti radom za opce dobro, malo odgoditi ili idem u zatvor?
  4. Znaci ovako, imam 18 godina i maturantica sam. Uhvacena sam bila u pijanoj voznji, 0.8 promila. Stvarno mi se cinilo da sam ispod limita od 0.5... Uglavnom s obzirom da ne radim i zivim s roditeljima, a ne zelim da oni saznaju zanima me postoji li neka mogucnost da ovu kaznu ili platim na rate ili odradim rad za opce dobro? Ako bi mijenjala zatvorom koliko bi dobila? Bi li bilo manje od 5 dana? Svakako cu ili platiti ili zamjenit, kriva sam i ne bjezim od toga, ali bi voljela kad vec imam 18 i pravo da moji ne saznaju to i iskoristiti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija