Jump to content

SANJA2

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

    Nikad
  1. imala sam prometnu nesreću priikom koje sam bila lakše ozlijeđena- istegnuće vratnog kralješka i dobila sam izvansudsku nagodbu od osiguranja za ozljede u iznosu od 4.000,00 kn. Zanima me da li mogu poslati prigovor na taj iznos s obzirom da još uvijek nakon mjesec dana od sudara idem na terapije koje me koštaju duplo više od toga. Naime, otišla sam kod privatnika jer je naše zdravstvo naravno prenatrpano i trebala sam čekati do 10. mjeseca za slobodan termin što sam smatrala apsurdnim s obzirom da sam imala užasne bolove u vratu ( upala živaca ) i nisam mogla raditi, a nakon deset dana bolovanja se već šuškalo o otkazu. Naravno, bolovi su još uvijek prisutni i ne mogu normalno raditi i uopće mi je katastrofa pomisliti da prihvatim taj iznos s obzirom da još uvijek plaćam te terapije, bila sam na bolovanju i naravno plaća mi je umanjena i uz sva moguća živciranja i obilaske doktora oni su meni ponudili 4.000,00 kn ?!?! Kakva je procedura za davanje prigovora na takvu odluku? Puuunooo hvala!!!!!!!!!!
  2. Ta polovica stana je procijenjena na 290.000,00kn i znači ako ja ponudim 100.000 kn i ako nitko drugi ne sudjeluje na dražbi, ja za te novce dobivam polovicu stana a ta osoba x tim novcem namiruje svoj dug? Znači nikakva dugovanja prijašnjeg vlasnika koji je založio polovicu ne prelaze na mene ? zapravo, ono čega se ja bojim je da neki ti dugovi ne bi prešli na mene kad kupim tu polovicu? i da li taj dužnik treba isplatiti cijeli iznos duga ili samo dio da bi se ta dražba onda prekinula? :tuzan:
  3. Na javnoj dražbi se za koji dan prodaje 1/2 stana i zanima me kakva je procedura prilikom kupnje. Na stranici je navedeno da je kao uvjet prodaje navedeno da cijena prodaje mora biti najmanje 1/3 navedene procijenjene vrijednosti. Naime, ono što se pojavljuje kao problem je slijedeće: Vlasnik te polovice stana je posudio novac od osobe x (cca 15.000,00 eur-a), te je stavio zalog na tu polovicu,i ukoliko ne isplati taj dug, osoba x postaje vlasnikom. Naravno, dug se u traženom vremenu nije isplatio. Prva dražba je održana u veljači, te se nitko nije javio za prodaju... sada je druga dražba i ja bih htjela kupiti tu polovicu...zanima me ako ja jedina ponudim određenu svotu za tu polovicu, da li ja mogu kupiti istu i što se dešava sa dugom osobe x? Naime, ta polovica je dio stanu kojem živim...i hitno trebam pomoć!!!!! :tuzan:
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija