Jump to content

zonana

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam. Nadam se da ce se vratiti. Ne mogu spavati od brige. Necu vise nikad ni pomisliti na takvo sto...
  2. Toliko me je strah. Za sto bi me onda teretili, i kako da se branim? Placeno je karticom, mogu li reci da nije bila kupovina i narudzba nego npr donacija? Ako su nesto poslali da ja to ne zelim i da se to onda vraca njima? Nisam nikad kaznjavana ima li to kakve veze? Uz to, strah me da ako odbijem primiti paket i on se vrati u postu, da naknadno ne otkriju sta je u njemu... totalna panika.
  3. Hvala To sam i ja mislila,da ignoriram. Ako ne podignem paket i ako ga odbijem primiti od postara mogu li biti okrivljena?
  4. Pozdrav, Molim upute i informacije. Narucila sam iz Nizozemske paket tartufnih gljiva 15 g, s njihove legalne stranice i kad sam shvatila sto sam ucinila bilo je kasno. Pokusala sam otkazati nardzbu ali nisam uspjela i gljive su na putu za Hrvatsku. Moram reci da nisam konzument, nikad nisam koristila opijate i ne znam, citala sam o psilocibinu i htjela sam probati mikrodoziranje. Tek sad shvacam ozbiljnost situacije. Vjerojatno ce taj paket biti otkriven i molim informacije kako postupiti i sto reci. Prisjelo mi je sve ljuta sam na sebe i svoju nepromisljenost. Zahvaljujem
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija