Jump to content

Puc

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Zanimalo bi me dali je protuzakonito na ovrhu koja je otplačena(redovito,jel je isplačivana pljenidbom plače),nakon godine dana Pokrenuti drugu ovrhu na zatezne kamate od te otplačene ovrhe(koje na moje čudo iznose 35% glavnice,iznos je bio 14000kn(koji je otplačen),a zatezne kamate na to iznose 5000kn)). Radi se o HZZO-u,napisali smo i prigovor na ovrhu al to nije završilo niti na sudu nego je počelo s novom pljenidbom plače. Hvala!
  2. datum na ispisu je 10.01.2014,stoga mislim da imamo još vremena za prigovor,ali neznamo kome taj prigovor moramo poslat!
  3. ma problem je u tome da nikakvo rješenje nismo dobili,samo su stali na plaću.!
  4. javni bilježnik,naime ovrhu su napravili bez našeg znanja samo su mami sjeli na plaću i to je već drugi put tako,s prvom ovrhom je bio isti postupak.dali se isplati ić sa privatnom tužbom,jel HZZO-može tako unedogled,naime može nam poslat ovrhu na zatezne kamate za ove zatezne kamate(to se ćini tako glupo ali istinito)! Hvala!
  5. Jako bi me zanimalo dali je to zakonito,jel ovrhu smo otplatili uredno i sad nakon više od godine dana dolazi ovrha na zatezne kamate od te bivše ovrhe,a zatezne kamate iznose oko 35%,za što mislim da je čisto lihvarstvo.Ako netko nešto zna i može mi dat savjet bio bih jako zahvalan.!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija