Jump to content

vsalai

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Veteranu lijepi pozdrav, da radila sam sve tri godine i 1 mjesec na istim radnim zadacima, u istoj firmi i to u državnoj ustanovi, a faxom je došla obavijest da mi ugovor istječe 30.06. i da mi se više neće produživati i zaključno s današnjim danom još uvijek ništa drugo (osim tog faxom poslanog dopisa) nisam dobila. Unaprijed zahvalna, Vesna.
  2. Bila sam zaposlena u jednoj firmi, radila sam pune 3 godine i 1 mjesec bez ijednog dana prekida i to na ugovor na određeno vrijeme. Ugovor mi je istekao sada 30.06. dali je postojala mogućnost da dobijem ugovor na neodređeno ili? Unaprijed zahvalna, Vesna.
  3. Lijepi pozdrav, moje pitanje je: dijagnoza moga supruga glasi: Diabetes mellitus - E 11, Elementi PTSP-a - F 43.1 i Sy depressivum - F32, ima ratni put i potvrdu o sudjelovanju u Domovinskom ratu, nalazi se trenutno na 70% bolovanja, u rješenju HZZZ od 16.04.2008.g.piše da se ovi elementi ne priznaju posljedicom sudjelovanja u Domovinskom ratu te da nema pravo na 100% bolovanja. Ima rješenje Ministarstva Hrvatskih branitelja od 03.03.2008.g. gdje piše dg. Diabetes mellitus tip II - bolest je posljedica obnašanja službe u OSRH. Zašto nema pravo na 100% bolovanja, šta i kako dalje i kome se obratiti? Molim Vas pomoć, unaprijed zahvalna - Vesna.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija