Jump to content

123321

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Trenutno su ovi dogadjaji iza mene, na kaznenom sudu je proglaseno beznacajno djelo, na prekrsajnom sam dobio mjeru odvikavanja koju sam uspjesno izvrsio, novcanu kaznu nisam dobio. Sad me zanima kako me moze ova greska kociti u zivotu? (znam gdje nemogu raditi) 1)dali ce to u policiji uvijek biti i hoce li policajci uvijek dobivati tu inf. prilikom rutinskog pregleda osobne 2) Sta za mene znaci kada nastupi rehabilitacija nakon 3 god 3) Sto se tice rada u drugoj drzavi i eventualnog preseljenja hocu li imati problema Zanimaju me savijeti iskusnih ljudi, ulazem u studiranje i brine me ako ce me to jednog dana kostati dobrog posla. Unaprijed hvala za bilo kakve odgovore !
  2. Znaci unatoc ovom kako rjesenje kaze da je pravni lijek nepotreban, morat cu ici na saslusanja? Mogli su barem neke informacije napisati u tom pismu, znaci sto mi je sad ciniti mogu samo cekati poziv za saslusanje ili mogu negdje otici da se situacija napokon rijesi. Isprika na ovoliko pitanja ali sve mi je ovo nepoznanica jedino ovako mogu nesto saznati, hvala!
  3. Hvala na informacijama, sto se tice novcane kazne u policijskoj postaji sam suradjivao itd, policajac je rekao da necu morati platiti kaznu pa me sad to malo iznenadilo, di mogu to provjeriti sto se tice te kazne, kad bi to trebalo doci i u kojem obliku?
  4. 123321

    Posjedovanje

    Trebao bi malu pomoc od iskusnih. Naime nedavno sam uhvacen sa 0,5g marihuane. Prosao sam bez konflikata i vrlo brzo je to bilo rijeseno dobio sam rijesenje od drzavnog odvjetnistva da sam pocinio beznacajno djelo, nisam morao ici na razgovore ili na odvikavanje znaci sreca u nesreci. Sad me brine kakva su moguca ogranicenja kasnije u zivotu, nakon sto zavrsim fax i ako dobijem priliku za posao na nekom visem mjestu ili nesto takvo, bilo bi katastrofa da me takva glupa pogreska iz teen dana sprijeci u uspjehu. Molio bih da mi se to malo pojasni di sam sve evidentiran i to. P.s. cuo sam da se nesto brise nakon tri godine od dogadjaja samo neznam tocno sto.? Hvala vam puno!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija