Jump to content

kralj

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prijatelju, policija ima velike ovlasti u prometu na cestama, zato budi pažljiv, jer nikad ne znaš tko te gleda i želi ti naplatiti kaznu.
  2. Zakon o vlasništvu i dugim stvarnim stvarima, te Uredba o održavanju zgrada vas obavezuju na plačanje prićuve. Iz osobnog iskustva predstavnik je taj koji odlučuje kada će vas tužiti i tako vas može opominjati i opominjati, pa završtie na sudu kada se najmanje nadate. Na sve to idu kamate i sve na vašu štetu, Nisam pravnik pa vam govorim ono što znam.
  3. Policajac vam je u svakom slučaju izašao u susret kako bi vas mogao pustiti dalje ( a i za njega je tako bolje, jer ima manje pisanja), jer imate prebivalište u RH. Prema zakonu, stranca se treba odvesti na prekršajni sud kako bi izrekla kazna, zbog osiguranja naplate kazne, ako isti nema novaca ili sl. Također je upitno zašto stranac nema novaca, ali u vašem slučaju hr. osobna je ta na temelju koje je policajac vama napisao prekršajni nalog iz razloga što niste mogli platiti kaznu. Pretpostavljam da ste iz Hercegovine ili ako ste putovali 10- ak sati iz Njemačke i imate dvostruke papire pa se na temelju toga i vozite dvostrukim papirima. Istina je da vam se stvari mogu zakomplicirati ako ne platite svoje troškove. Savjetujem vam da to platite što prije i zaboravite jedno neugodno iskustvo. Ne daj bože da vas ne nađu i predmet u međuvremenu vi zaboravite, može vam se dogoditi neugodno uhićenje na granici na temelju potrage suda, pa onda i svi ostali koji su sa vama budu u neugodnostima. U svakom slučaju pažljivije kroz Hrvatsku.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija