Jump to content

sarabella

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Recimo da se idem sada rastati nakon 7 g. braka. Kuća je još uvijek pola,pola od supruga i njegovog brata. Koje ja imam pravo nakon razvoda i da li mi muž može uzeti dijete. On je često agresivan i viće pred djetetom, ima ponekad i alkoholnih ispada, i nakon svega mi prijeti da u slućaju rastave mi nebi dao dijete. Samo prijetnje, psihićko, verbalno a i fizički. Kako se prijetnje ubojstvom uvažavaju pravno? Molim Vas odgovor.
  2. Kad se s bratom razdijeli i i bude vlasnik kuće da li ja imam pravo od njega tražiti da budemo zajednički suvlasnici imovine? Baš krasno cijeli život da radiš i ulažeš a onda moraš čuvati račune za dokaz. Što je sa svim poslovima koje žena obavlja a nema za njen rad računa.
  3. Udajom sam došla živjeti u muževu kuću koja je pola pola sa njegovim bratom. Suprug i brat se dogovaraju o raspodjeli tako da bratu pripadne zemljište a suprugu kuća koja je u jako lošem stanju i očekuje je kompletna rekonstrukcija od temelja do krova. Pošto smo u braku i financije su zajedničke i samim tim i ulaganje u tu nekretninu. U slučaju razvoda ( ako bi došlo) kakvo je moje pravo s obzirom da će suprug biti vlasnik. Molim Vas odgovor jer me zanima kako zakon štiiti žene u tom slućaju.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija