Jump to content

Vana1

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Recite mi jeli mu policija uzela vozačku na 8 dana ili ne?
  2. Znam da sam dosadna, ali šta ću...Sorry. Sudkinja ti je meni rekla da policija drži moju vozačku 8 dana i onda ide na sud,a da ona ima pravo novom zakonu moju vozačku držati do daljnjega(znači to može biti pitaj boga koliko) i sve dok ne priznam krivnju stoji kod nje. Znači, vratit mi je neće.Nema teorije. Dobila sam poziv na sud ,jučer mi odmah došlo.Valjda su mi već poslali, ali se nisu sjetili jučer. Maloprije sam išla preuzeti, poziv za ponedjeljak. Najveći mi je problem šta mi stvarno treba vozačka za posao, vozim 2-3 kolegice na posao, idem na godišnji idući tjedan a ja je nemam, a ona mi je neće dati u ponedjeljak ako ne priznam. Prijatelj mi se raspitao kod neke njegove prije sudkinje i rekla mu je da stvarno tako može i da će mi ona probat sredit da mi je ona vrati u petak šta sumnjam da hoće jer opet moram kod nje zbog toga, a u ponediljak mi poziv i da se ja to odgodim u ponediljak bit ću doslovce na crnoj listi.Baš ne znam šta ću...
  3. Pričekat ću rješenje od suda da vidim šta me čeka pa se javim. Zahvaljujem na savjetu.
  4. A znam da je sad kasno,nisam razmišljala o tome jer su me tad isključili iz prometa i rekli da zovem roditelje da dođu po auto.To me je omelo jer tko će njima ovakvo nešto objasniti.Na kraju su me pustili da odem s autom doma. A ništa mi ne preostaje nego čekat od suda da vidim šta su mi odredili. Hvala
  5. Mislim da vam je ovo pitanje poprilično glupo.Postoji razlog zašto tražim savjet jer nema teorije da sam toliko napuhala od 3 stock kole prema tome mislim da je jasno kao dan da očito nešto ne štima.A moje pitanje se odnosilo na posljedice za mene na tu količinu alkohola koju je aparat pokazao,a ne na držanje prodika od nekoga tko očito nije stručan.Ako to ne znate, niste trebali ni komentirat.
  6. Mislim da vam je ovo pitanje poprilično glupo.Postoji razlog zašto tražim savjet jer nema teorije da sam toliko napuhala od 3 stock kole prema tome mislim da je jasno kao dan da očito nešto ne štima.A moje pitanje se odnosilo na posljedice za mene na tu količinu alkohola koju je aparat pokazao,a ne na držanje prodika od nekoga tko očito nije stručan.Ako to ne znate, niste trebali ni komentirat.
  7. Mislim da vam je ovo pitanje poprilično glupo.Postoji razlog zašto tražim savjet jer nema teorije da sam toliko napuhala od 3 stock kole prema tome mislim da je jasno kao dan da očito nešto ne štima.A moje pitanje se odnosilo na posljedice za mene na tu količinu alkohola koju je aparat pokazao,a ne na držanje prodika od nekoga tko očito nije stručan.Ako to ne znate, niste trebali ni komentirat.
  8. Pomoć! Prije 6 dana me zaustavila policija tj.dva presretača.Nikakav prekršaj nisam napravila, vozila normalno, vezana,čekala na semaforu da se upali zeleno.I tako on me zaustavi i ja napušem 1,32 tj 1,22.Oduzeo mi vozačku na 8 dana i rekao mi da obavezno pišem prigovor.Nije mi dao nikakav prekršajni nalog na nikakav iznos već samo zapisnik i papir o oduzimanju vozačke.Vidila sam na internetu da za tu količinu alkohola u krvi je 2000 kn, 2 kaznena boda i oduzimanje vozačke na 3 mjeseca.Ili može biti još gore?? Pisat ću prigovor, naravno.Doduše, prigovor tek pišem kad mi dođe od suda rješenje,jel tako? Jer nisam dobila nikakav prekršajni nalog.Molim za savjet. Unaprijed zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija