Jump to content

PERRY

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem na svim odgovorima! Evo jos jedno pitanje. Jel moguce da moje djete zavrsi u maloljetnickom zatvoru zbog navedenih djela?
  2. Hvala Vam na nekim pojasnjenjima. Ali meni nije ni na kraju pameti bilo da ce mi djete uzet motor. Al ocito je trebalo bit, jer je ipak to moj motor i moja briga. Osjecam neku odgovornost zbog toga sto i ja i moje djete idemo na sud. Al meni je vise stalo do djeteta bezobzira sto je on postupio tako nepromisljeno.Mozete mi konkretno rec kakve ce bit kazne i kako ce nam presudit? Unaprijed hvala
  3. Djete mi je jucer uhvaceno na mom motoru(100 ccm)! Znaci prije par dana sam kupio motor, jucer sam ga dovezo doma.Sva procedura oko kupnje/prodaje je zavsena. Covjek od kojeg sam kupio samo je trebao donjesti tablice i papire! Ostavio sam doma motor i otisao u market udaljen par kilometara od moje zgrade! Dok sam bio u marketu(30-ak minuta), moje djete od 15. godina uzelo je moj motor i isao je napravit krug oko zgrade.Nije imao nikakve osnobne isprave, vozacku, kacigu, registraciju, papire od motora, nista.Motorom inace zna upravljat. Uglavnom, kad je kruzio oko svoje zgrade uhvatila ga je policija.Zapisali su mu osobne podatke i rekli da gura motor do doma.On je tako ucinio.Kad sam se ja vratio kuci on mi je sve ispricao.Inace moje djete je odlikas i sad se upisao u srednju skolu.Za pola godine ide polagat za a1 kategoriju.Uglavom zanimaju me posljedice. 1.Da li ce on/ja morat ic na sud? 2.Da li ce on/ja morat platit nekakvu kaznu? 3.Koje ce bit sankcije suda/policije? 4.Sto ako opet to ponovi, kakva ce tada bit procedura? Molim Vas pomoc!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija