Jump to content

Aviss

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Aviss objavio

  1. Molim Vas za pomoć i savjet... Zaposlena sam u privatnoj firmi već 5 mjeseci, na neodređeno. Zanima me kako mogu provjeriti staž, tj. da li mi poslodavac uplaćuje doprinose? Hvala!
  2. Evo mene opet... Jutros je stigla poštom izjava osiguranika o nesreći (od našeg osiguranja) da se popuni i da sama izjava. Zapisnik o nesreći nije gotov i u policijskoj postaji su rekli da će potrajati koji mjesec jer imaju gužvu. Što nam je činiti???
  3. Hvala puno na odgovorima! Svakako budem javila što sve piše kad dobijemo... Malo sam letimično pogledala zakon i naišla sam na upravo taj 57. članak i pretpostavila sam da bi kazna mogla kao što si mi odgovorio. Oduzimanje vozačke dozvole nije predviđeno ukoliko pod tim člankom to nije napisano?
  4. Nije bilo ozlijeđenih, nitko nije bio pod ujtecajem alkohola. Možeš li mi reći kakve su kazne za učinjeni prekršaj? Ukoliko imaš saznanja. Hvala puno!
  5. Prometna se dogodila na raskršću, na semaforima. Moj dečko je skretao ulijevo, brzina nije bila "nikakva". U svojoj traci je čekao na skretanje ulijevo, procijenio je da će uspijeti skrenuti, no ovaj je dao po gasu i došlo je do sudara. Brzina drugog automobila, koji je dolazio iz suprotnog pravca, je bila tolika da je nakon doticaja s našim autom izbio semafor i totalno razbio auto. Rekao je: malo sam dao po gasu. Našem autu samo far razbijen. Po ovome je moj dečko ipak kriv jer mu je ušao u putanju ali brzina ovog drugog kroz raskršće???!!!!
  6. Već sam postavila pitanje vezano za prometnu nezgodu no sad me zanima kakav je postupak nakon same nesreće! Policija je izašla na teren, obavila očevid i što sad slijedi? Izrada zapisnika? Koliko to traje otprilike? Što slijedi dalje? Kako teče sam proces? Zaista nisam do sada bila upoznata s procedurom pa bih Vas molila da mi objasnite što slijedi dalje. Hvala Vam!
  7. Da li postoji neki cjenovni razred što se tiče novčane kazne? Prometna se dogodila na raskršću, na semaforima. Moj dečko je skretao ulijevo, brzina nije bila "nikakva". Brzina drugog automobila je bila tolika da je nakon doticaja s našim autom izbio semafor i totalno razbio auto. Rekao je: malo sam dao po gasu Našem autu samo far razbijen. Po ovome je moj dečko ipak kriv jer mu je ušao u putanju ali brzina ovog drugog kroz raskršće???!!!! Zar nije i njegova krivica djelomično?
  8. Pozdrav svima! Može li mi netko reći kakva je kazna predviđena za izazivanje prometne nesreće sa materijalnom štetom, bez ozlijeđenih i gdje sudionici nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola? Unaprijed Vam zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija