Jump to content

cyber

Korisnik
 • Broj objava

  8
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O cyber

 • Rang
  Novak

Osobni podaci

 • Web stranica
  http://www1.webng.com/cyberman/flashproject

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Hvala lijepa, gore navedeni je odgovor lokalne podružnice.
 2. Da ta parcela je moje vlasništvo i posjed i ta instalacija je opasna po život i prolazi tamo gdje zakonski nije dozvoljeno. Postoje pravila uređenja instalacija kod postavljanja bilo kakvih instalacija a ne samo onih opasnih po život. Ako je drugačije nema uporabne dozvole. Zašto HEP ne izmjesti instalaciju nego je ostavlja takvu kakva je opasnu po život a upozoreni su na to ranije ? U to vrijeme je ovo mjesto bilo zatvorena vojna baza; pljačkali su, proganjali i ubijali hrvatske obitelji bez ikakvih posljedica, radili su što su htjeli ali sada je to hrvatska država koju smo mi stvorili. Dakle što bi vi preporučili ?
 3. Poštovani, Hep ove instalacije prelaze preko sredine parcele koja je u mojem vlasništvu. Tražio sam izmještanje postojećih instalacija službeno od HEP a. Instalacije su dijelom omotane oko vodovoda i kanalizacije a dijelom prolaze površinom zemlje kako se i vidi i ispod kotača mojeg automobila. Opasne su po život i imovinu. Postavljene su kradomice i bez moje suglasnosti. Nakon što sam tražio od HEP a da se ponaša po pravilu struke i da izmjesti tuđe instalacije da mogu normalno napraviti parking za svoj auto evo da vam priložim njihov službeni odgovor njihovog lokalnog djelatnika. Što bi vi predložili ?
 4. Ako ništa drugo ne pomogne pravac -> Hercegovina. Tamo se lijepo odmoriti i čitati novine i gledati medije iz raznoraznih država.
 5. Može se probati kod ove ustanove ali se vjerojatno neće dobiti odgovarajući odgovori.. Vijeće za građanski nadzor sigurnosno-obavještajnih agencija
 6. Monstrum je nasrnuo na mene i lakše se povrijedio. Prekršajni sud je donio kaznu o remećenju javnog reda i mira na 800 kn (nije bilo buke,tučnjave).Napisao sam žalbu. Nakon toga dolazi na moju adresu, poziv meni kao okrivljeniku za čl 99.1. KZ za istražno ročište. Tko je ovdje lud ? Između ostaloga hrvatski sam branitelj i zanima me da li možete preporučiti najbolju osobu(najkvalificiranijeg odvjetnika za takve slučajeve) koja bi taj proces dovela u realne okvire ?
 7. Sto da radim sa njihovim em poljima....
×
×
 • Napravi novi...