Jump to content

purple22

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ja sam tako otišao sa suda kod odvjetnika, mislim da će ti to uzeti za zlo oni odvjetnici koji traže da ispunjavaš uvjete za subvenciju, onima koji ni sami ne zadovoljavaju uvjete za subvenciju pri zapošljavanju vježbenika sasvim je svejedno
  2. može li mi netko preporučiti kakvu dobru knjigu koja obrađuje ovršno pravo, ali s time da je napisana nakon izmjena ovršnog zakona iz 2008. godine?
  3. natječaji za vježbenike u pravosudnim tijelima vjerojatno su natječaji gdje se najdulje čekaju rezultati, zapravo ako volontiraš na sudu odradiš gotovo cijeli vježbenički staž do pravosudnog besplatno tako da oni zapravo jako uštede, umjesto da plaćaju ljude dvije godine plaćaju ih nekoliko mjeseci
  4. pozdrav svima! da li netko možda zna gdje bi mogla skinut pročišćeni tekst ovršnog zakona s izmjenama iz 2008. godine?
  5. da li mi se uračunava vježbenički staž proveden u jednom pravosudnom tijelu ili kod odvjetnika ako odem radit u drugo pravosudno tijelo ili kod odvjetnika a ako sam neko vrijeme između ta dva posla nezaposlena?
  6. pozdrav kolege! nedavno sam diplomirala i javila sam se na neke natječaje kod odvjetnika pa me zanima kakvo je radno vrijeme kod odvjetnika u zagrebu, odnosno da li se u svim uredima radi do 7 navečer?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija