Jump to content

natasha007

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. POZDRAV Zanima me imali kakav zakon koji ograničava koliko plača može biti zadužena.Naime moja plača je u potpunosti opterečena i to: s dva kredita koji glase na moje ime i dva koja plačam kao jamac. Na platnoj listi mi se vide samo tri jer jedan ide automatskom naplatom s tekučeg računa. HVALA !
  2. I znaci on i kada izađe van iz zatvora morati ce platiti?A sto on sigurno nece napraviti,i onda ce tako ta rasprava ici u nedogled.
  3. beba nema veze jer nazalost ti si potpisala,a i ne vjerujem da ce ti on htjeti prepisati auto.mislim da se ne mozes nikako obraniti.mozda jedino sa tuzbom ali i za to bi trebala otici kod nekoga odvjetnika
  4. Evo ovako.Moji roditelji su razvedeni i sada je pokrenut sudski postupak prisilne naplate alimentacije jer je tata prestao placati alimentaciju.Postupak je priveden kraju,ali je otac par puta dobio odgodu za placanje zaostataka.(8000kn) Da bi na kraju odbio platiti.A ako ne plati ide u pritvor 17mj.I sada me zanima dali ce mami biti isplacen taj dug na racun drzave kada otac ode u pritvor?Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija