Jump to content

Sinner

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://gthband.blog.hr/
  1. Dobio sam obavezni prekršajni nalog. Što se tiče upute o pravnom lijeku piše da imam pravo prigovora nadležnom prekršajnom sudu u roku od 8 dana. Još se spominje članak 192. stavka 2 Prekršajnog zakona. Znači bilo bi dobro da to riješim najkasnije do ponedjeljka. Ajde ljudi pomagajte, vi ste mi zadnja nada!
  2. Ma ... Taj zakon je donešen samo zbog jedne svrhe... A to je punjenje državnog proračuna ... A sad ako bi mi netko detaljnije mogao objasniti kako da sročim žalbu. Nije baš da pišem žalbe svaki dan ...
  3. Zaustavljen sam od strane policijskih službenika uz obrazloženje da obavljaju kontrolu prometa. Vozio sam po propisima i ispod ograničenja te smo suvozač i ja bili vezani. Podvrgnuti smo alkotestu koji je bio negativan. Jedini problem je bio u tome što nemam 24 godine a upravljao sam vozilom jačim od 75 KW. Vozilo je u vlasništvu mog oca. Unatoč tome što u dvije godine vozačkog iskustva nisam bio kažnjavan, oduzeta mi je vozačka dozvola na 24 sata i propisana mi je kazna u iznosu od 1000 kn koju nisam u mogućnosti platiti jer nisam u stalnom radnom odnosu. Dali postoji mogućnost da putem žalbe izbjegnem plaćanje ove kazne te koji je najbolji način za sročiti kaznu, odnosno na što najviše obratiti pozornost kako bi ista bila i uvažena? Unaprijed hvala na odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija