Jump to content

domac

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. domac

    novi kredit

    Prije 3 godine dignuo sam kredit na iznos od 20000 eura, a jamstvo je bila samo polica životnog osiguranja tada vrijedna manje od 5000 eura, a sve zato jer su mi primanja bila velika. Nakon par mjeseci neplaćanja, kredit je otkazan od strane banke, te sam pozvan platiti cijeli iznos kredita od skoro 15000 eura ili naravno ovrha. E sad, kao jamstvo imaju samo moju policu životnog (danas vrijednu skoro 7000eura), zašto je nisu aktivirali i naplatili dio kredita od police??? Sada pristaje moja supruga dignuti kredit kod iste banke da namiri moj, a banka želi opet za jamstvo moju policu i potpis djeteta koje je student i nema apsolutno nikakvu imovinu. Supruga je btw umirovljenica i novi kredit je napravljen tako da joj banka uzima cijelu , napominjem CIJELU mirovinu!!! U nedoumici sam oko par stvari Prvo dali banka može supruzi uzimati cijelu mirovinu?? Zašto dijete koje nema nikakvu imovinu mora doći potpisati?? Zašto banka nije naplatila dio kredita iz moje police?? Što će se dogoditi ako supruga ne digne taj novi kredit, a banka ima samo moju policu kao jamstvo???
  2. tužna sam jer nitko nije cijeli dan ništa odgovorio.... radi se o svoti većoj od milion kuna, a očita je i pogreška hzmo-a, samo me zanima što napravciti
  3. ovako, 1991 podnijela sam zahtjev za mirovinu jer sam imala invalidnost koja mi je jamčila odlazak u mirovinu. na moj zahtjev koji je poslan nikada nije stigao odgovor!!!! sad kad nakon 17 godina odlazim u mirovinu (jer sam u međuvremenu 17 godina imala svoju firmu) došla sam do dokumenta na kojem piše da sam odbila odlazak u mirovinu 1991. što nije istina! da li da angažiram odvjetnika i što da radim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija