Jump to content

mamita

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Još uvijek iščekujem vaš odgovor. Hvala.
  2. Još samo nešto: upravo su mi rekli u Vip-u da oni ne moraju ispoštovat odluku Hakom-a, ako je odlučeno u moju korist, po nekom Zakonu o agencijama(ne znam točno). Zanima me da li je to istina i koji je to zakon? Koja je onda korist od Hakom-a?
  3. Evo ovo sam nasla u Zakonu o zastiti potrosaca: Glava IV. JAVNE USLUGE KOJE SE PRUŽAJU POTROŠAČIMA Članak 24. (8) Savjetodavna tijela iz stavka 6., ovoga članka, odnosno povjerenstva za reklamacije potrošača iz stavka 7. ovoga članka financiraju tijela koja ih osnivaju sukladno svojim internim aktima. (9) Tražbina naknada za javne usluge, kao i za sve troškove kućanstava koji se plaćaju u stalnim mjesečnim ili kvartalnim iznosima, zastarijeva za jednu godinu. Da li ovo znaci da Vip placa to povjerenstvo i da dugovanje zastarijeva za godinu dana? Hvala.
  4. Poštovani, treba mi pravni savjet. Sklopila sam ugovor s VIP-om 17.08. ove godine o korištenju njihovog interneta. U tijeku je bila akcija besplatnog korištenja 10 GB do kraja godine. Pri kupnji mi je objašnjeno da svaki mjesec imam besplatnih 10GB do kraja godine i da će svako prekoračenje biti naplaćeno. Pokazane su mi tarife za naplatu i to je bilo to. Nakon dva mjeseca mi dolazi račun na prekoračenih 5GB??? i cifra od 1400 kn za platiti!! Uložila sam 3 prigovora, da bi mi tek četvrti djelatnik službe za korisnike objasnio da sam u 8.mjesecu napravila to prekoračenje jer sam za 8.mjesec imala samo 5 GB, pošto sam kupila stik na pola mjeseca. Nitko mi pri kupnji nije to objasnio, niti kasnije, vec su uporno tvrdili da sam to prekoračila u 9. mjesecu. Poslali su mi i izlist spajanja. Čak ni taj obračun bajtova nije bio ispravan. Nakon što je moja zadnja žalba išla na njihovo Povjerenstvo, odbili su je, odobrili mi obročno plaćanje i slučaj završen. Smatram da sam nasamarena i da su na taj jadni način iznudili novac od mene! U njihovom ugovoru ne piše točno da se prekoračenje (ako ste uzeli internet na pola mjeseca) računa po danima. Obračun je mjesečni. Što mi je činiti i da li uopće imam ikakve šanse dobiti ovu bitku protiv njih? Hvala.
  5. Imam dijete od 2 i pol godine i drugo od 10 mjeseci. Za dva mjeseca mi ističe porodiljni dopust. Nakon rođenja drugog djeteta, dijagnosticirana mi je post-porođajna depresija. Pošto se još ne osjećam dobro i nisam spremna na ostavljanje djece i povratak na posao, molim vas, recite mi kako mogu dobiti još godinu dana porodiljnog, inače ću morati dati otkaz. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija