Jump to content

sajberDEDA

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav svima, živim u kući u nizu i kratak sam s prodtorom, baš kao i svi mi . Jedno od rješenja je da zatvorim balkone i dobijem dodatne kvadrate, tako da bih dozidao dva bočna zida i onda zatvorio balkone. Tada bi vanjski gabariti bili isti, ali bi se se prozori pomakli za tih cca 80 cm širine balkona. Molim pomoć oko par pitanja: 1. Da li smijem zatvoriti balkone bez građevinske dozvole (ako time ne utječem na vanjske gabarite objekta)? 2. Ako ne smije, od koga sve trebam potpise ili suglasnosti? 3. Kome sve to povjeriti da mi odradi (papirnato)? 4. Imate li možda neku preporuku za točku 3.? Puno, puno hvala svima!!!
  2. Dakle, želim kupiti vikendicu koja ima sve uredne papire (građevinska i uporabna), ali mi odvjetnik kaže da mora i na izvadku pisati da je objekat LEGALAN! Što treba konkretno napraviti? Molim brzu pomoć i hvala unaprijed
  3. treba mi pomoć, htio bih se baviti kupovinom i uređenjem ruševina (Dalatinsko zaleđe, Dalmacija)i dobio sam info da je to zapravo vrlo komplicirano, molim pomoć na ovom primjeru: 1. Kupim kuću za 10.000 € i prepišem je na sebe 2. Obnovim je 3. Prodam je za 30.000 € godinu dana nakon kupovine Da li se to smije ili ne i tako to? Ima li skrivenih poreza (osim onih 5% za promet nekretnina) itd HVALA SVIMA!!!
  4. Evo, kako sam naslov kaže, ima dovoljno veliko zemljište na kojemu bih htio napraviti cross kart ili karting stazu. Problem je da je zemljište poljoprivredno, a sve sportsko-rekreacijske zone su zauzete (naravno!). Ima li nade za ovako nešto? Hvala svima, posla nemam pa mi se ovo čini spas!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija