Jump to content

sunnyp

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim za informaciju i pomoć. Naime radni odnos u firmi mi je prestao 30.04.2012. - nije mi produžen ugovor. Nisu mi isplaćene plaće za veljaču,ožujak i travanj.Koliko čujem nad firmom će ovih dana biti otvoren stečaj. Zanima me da li postoji ikakva mogućnost da ikada dobijem svoje neisplaćene plaće.Odnosno što u slučaju stečaja trebam poduzeti - što,gdje,u kojem roku? Čula sam za AORPS - što ustvari je moguće preko njih poduzeti i kako? Znam da su šanse male jer iz stečajne mase (koje uredno više nema) teško da će se itko namiriti.....ali ipak želim poduzeti sve što je u mojoj moći. Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.
  2. kasko nemam-policijski zapisnik sam napravila i sad čekamo božju( Bandićevu )milost. Zanima me da li netko ima info - koga u Gradu zvati i dosasađivati vezano za proglašenje elementarne nepogode.
  3. Poluinformacija je svakakvih.Jedni kažu da policijski zapisnik treba za kasko...drugi kažu da im uopće netreba. Ja nemam kasko ali sam ipak dala da naprave zapisnik-s obzirom da su već bili u firmi. Ništa ne košta, a s druge strane-nikad neznaš.Možda ipak grad proglasi elementarnu nepogodu.... Svaka informacija-kome, šta i kako je i više nego dobrodošla - stoga proslijedite svoje znanje! S autom se može doći i u PP Črnomerec da naprave zapisnik. Potvrda se podiže nakon nekoliko dana u PP Črnomerec. To je zasad sve što provjereno znam...za početak...ali idemo dalje.....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija