Jump to content

parisio

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je parisio objavio

  1. po naputku MINZOPU danom stupanja na snagu novog plana svi prije predani zahtjevi se rješavaju po NOVOM planu u mom slučaju se radi o tome da više ništa ne mogu graditi na svojoj građ parceli koja ima pristup na javni put i mogućnost svih komunalnih priključaka jer prema izmjenama plana na tom području je navedena minimalna veličina građevne čestice od 800 m2, ( prije je bilo 240 m2) a mo0ja parcela ima 620 m2.
  2. hvala, predmet mi nije odbijen što niti ne želim jer postupak na upravnom sudu dugo traje a radi se o izgradnji obit. kuće ( podstanari smo, s kreditom za kupnju parcele i gradnju ) na stranicama ustavnog suda ne mogu pronaći niti jednu sličnu odluku
  3. za vrijeme važećeg prostornog plana podnijela sam zahtjev s kompletnom dokumentacijom za izdavanje lokacijske dozvole. nakon tri mjeseca ( tijekom kojih niko nije imao vremena raditi na mom predmetu)stupile su na snagu izmjene i dopune prostornog plana kojima mi je namjeravana gradnja onemogućena. upravni odjel šib-knin županije, po naputku MINZOPU, želi na moj predmet primjeniti novi, izmijenjen plan čula sam o odluci ustavnog suda koja takvu primjenu propisa smatra neustavnom- ne mogu je pronaći na netu po upravnom pravu u upravnom se postupku primjenjuje propis koji je mjerodavan u vrijeme pokretanja postupka, osim ako zakonom ili drugim propisom donesenim na temelju zakona nije drugačije određeno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija