Jump to content

dorina

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim za jednu malu pomoć. Ako netko ima šprancu Ugovora o radu kojim se ugovara da jedan zaposlenik privremeno uz poslove svog radnog mjesta obavlja i poslove drugog radnog mjesta molim da mi je pošalje, hvala
  2. hvala na odgovoru. od 01.09. ozbiljno krećem u potragu za novim poslom, pa se nadam da ću u skorije vrijeme nešto naći. Raspitat ću se malo o odvjetnicima koji se bave više radnim pravom pa probat prvo kod njih.
  3. Dvije i pol godine radim u državnoj službi, paralelno sam volontirala na Općinskom sudu i prije 2 mj položila pravosudni. Definitivno mislim tražiti drugi posao pa razmišljam o odvjetništvu jer sam jedno kraće vrijeme nakon faksa radila u odvjetničkom uredu i budući da mi je glavni razlog odlaska s sadašnjeg posla želja za profesionalnim usavršavanjem, a ovdje većinu vremena radim samo radno i upravno pravo što sam u ove 2 godine prilično savladala:) Pa me zanimaju vaša iskustva i mišljenja kakve su mi šanse da me primi neki odvjetnik kao vježbenika s pravosudnim ispitom,a nisam vježbenički odradila u odvjetništvu. Nekako mislim da je to malo teže izvedivo.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija