Jump to content

tonjo

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ultra hvala puno! Nije puno, samo rijeci, ali zaista HVALA od srca !
  2. Ultra Hvala! Znaci, Ministarstvo financija, na racunu je cak datum prepravljen rucno, pa ne razumijem kako sud uopce moze uzesti takav racun kao dokaz!?? Od druge strane ne mogu traziti jer ona tuzi ...tako da mi ostaje Ministarstvo financija, i to sto je racun ispravljan rucno-pa to nema nigdje pogotovo da takav racun sluzi kao dokaz!? Ili ima??!
  3. Znaci na racunu su samo navedene usluge - gletanje, bojanje zida, odvoz materijala i ciscenje. Tvrtka je obrt, a radovi na navedenom objektu nisu obavljeni (imamo svjedoke=. Takodjer cijena je nerealna na racunu. Sada me zanima da li se na poreznoj moze provjerit da li je racun prijavljen ili u nekim knjigama obrtnika?! BTW Hvala!
  4. Ljubazno molim za pomoć...u vezi jednog sudskog spora imam sumnju da je uspostavljen račun 2003 godine za radove koji nisu radjeni! Kako se i gdje moze to provjerit (imam ime tvrtke, mb i ostale potrebne podatke). Takodjer, cudno mi je da se spor vodi od 2001 godine a tek je 2009. pronadjen racun te se promijenila i tuzba te je sud priznao racun kao "novi"dokaz. Kako dokazati da se poslovi navedeni na racunu nisu obavili (zaista nisu), a da ga je uspostavila osoba koja je prijatelj s stranom koja tuzi!? Molim za pomoc i unaprijed zahvaljujem! Hvala!
  5. Ljubazno molim za pomoć...u vezi jednog sudskog spora imam sumnju da je uspostavljen račun 2003 godine za radove koji nisu radjeni! Kako se i gdje moze to provjerit (imam ime tvrtke, mb i ostale potrebne podatke). Takodjer, cudno mi je da se spor vodi od 2001 godine a tek je 2009. pronadjen racun te se promijenila i tuzba te je sud priznao racun kao "novi"dokaz. Kako dokazati da se poslovi navedeni na racunu nisu obavili (zaista nisu), a da ga je uspostavila osoba koja je prijatelj s stranom koja tuzi!? Molim za pomoc i unaprijed zahvaljujem! Hvala!
  6. da, duze je od mjesec dana. Hvala na odgovoru. Znaci policija nista ne poduzima i ne provjerava da li osoba zivi neprijavljeno? Tj. oni nista ne mogu poduzeti i dalje proslijediti?
  7. Pa ovako imam sljedece pitanje i molim pomoc, naime u stanu ispod moga zivi neprijavljena osoba, takodjer mozda je potrebno napomenuti da smeta posjed; buka, lupanje vratima i sl. Kako dalje i kome se obratiti!? Poslati dopis MUP-u da provjeri i traziti ocitovanje (podatke o osobi= da li oni onda dalje kaznjajavu osobu i prijavljuju ga? Please HELP! HVALA!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija