Jump to content

kdrlje1

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. pozzzz......ima li netko podatak dali osobama koje se nalaze u vojnoj mirovini po zakonu o domovinskom ratu,a uplaćivali su u drugi mirovinskim stup,slijedi novi izračun civilnog dijela mirovine sukladno odluci da se ta sredstva koja su bila uplaćena vraćaju u prvi mirovinski stup. unaprijed zahvala svima.......
  2. Pozdrav forumašima! Molio bih da mi netko tko je upućen da informaciju, koji prosjek primanja se obračunava za izračun civilne mirovine, zadnjih 10g.ili cijeli radni vijek.Hvala.
  3. Hvala Plemeniti, i tebi i tvojoj obitelji sretan Uskrs!
  4. Poštovanje svim forumašima. čitajući vaše postove na legalisu naišao sam na podatak da se na internetu može pogledati gdje se trenutno nalazi predmet koji je u postupku pa bih zamolio sve one koji znaju na kojoj net adresi to mogu pogledati da mi je pošalju na krunoslavdrlje@gmail.com ili da je objave na legalisu hvala!
  5. pozdrav svima. interesira me dali postoji neki pravilnik ili uredba po kojoj se određuje odnos civilnog i vojnog dijela mirovine ili invalidska komisija sama proizvoljno to određuje. bio sam na komisiji i dobio 50/50% vojnog i civilnog djela mirovine, da li da se žalim na to ili ne. ptsp mi je priznat kao posljedica sudjelovanja u domovinskom ratu, a iz medicinske dokumentacije se vidi da prije rata nisam bolovao od psihičkih bolesti.
  6. kdrlje1

    dilema

    nedavno sam bio na prvostupanjskoj invalidskoj komisiji za mirovinu i dobio sam 50/50% vojne i civilne. poslodavac (morh) mi nudi otpremninu za dragovoljno napuštanje sustava. dali se može to izvesti između prvostupanjske idrugostupanjske komisije, i dali bi to utjecalo na daljnji postupak umirovljenja?
  7. da li nakon prodaje svih udjela u braniteljskom fondu mogu očekivati i udjele od ostalih državnih firmi koje trenutno još nisu privatizirane a ući će u braniteljski fond nakon privatizacije.?
  8. hvala na informacijama. poslaodavac je morh a otpremnina bi bila oko 100 tisuća kuna.problem je u tome što da bi dobio otpremninu za napuštanje sustava moram prekinuti bolovanje, pa tek onda mogu uzeti ponuđenu ptpremninu.dali će to utjecati na procjenu radne sposobnosti ako prekinem bolovanje?
  9. nalazim se na bolovanju više od 6 mjeseci, trbao bi izaći na ik. poslodavac mi nudi otpremninu za prekid radnog odnosa,dali da prekinem bolovanje i uzmem otpremninu jer svakako mogu otići u mirovinu po zakonu o hrvatskim braniteljima.ptsp priznat kao posljedica domovinskog rata 20%hrvi. molim za mišljenje jer mi u mirovinskom neznaju odgovoriti da li će prekid bolovanja utjecat na daljnji postupak umirovljenja.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija