Jump to content

bleki

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prije par dana preminuo mi je otac, zanima me dali imam pravo na jednokratnu novčanu pomoć (radim kod privatnika, obrt).? Susjeda mi to nešto spomenula koja radi u bolnici, rekla mi je da je ona dobila jednokrtnu pomoć kada joj je preminula majka. Dali to vrijedi samo za djelatnike državnih ustanova ili za sve.?
  2. Prije par dana preminuo mi je otac, zanima me dali imam pravo na jednokratnu novčanu pomoć (radim kod privatnika, obrt).? Susjeda mi to nešto spomenula koja radi u bolnici, rekla mi je da je ona dobila jednokrtnu pomoć kada joj je preminula majka. Dali to vrijedi samo za djelatnike državnih ustanova ili za sve.?
  3. Kupio sam prošle godine kuću, pošto je meni i supruzi to prva nekretnina bili smo oslobođeni plačanja poreza. Da li mi netko može reći dali imam sad pravo povrata poreza na tu kuću?
  4. Molim pomoć , radim još dva dana u jednoj firmi , firma ode u stečaj a nisu nam isplatili tri zadnje plaće . Pa sam se odlučio uzeti robe iz trgovine u kojoj radim u vrjednosti iznosa te tri neisplačene plače. I kada bude iventura pravit ču se da ništa ne znam o manjku i neka mi to naplate od mojih neispalčenih plača. Jer ako odu u stečaj neću se nikad naplatit. Zanima me može li to proči zakonski s obzirom da neznaju i nemaju dokaza da sam ja uzeo tu robu. Hvala
  5. Poštovani, U planu meni i djevojci je uskoro kupiti kuću.Zanima me kako ispuniti kupoprodajni ugovor ispravno tj. dali ga možemo sami ispuniti ili je uvjet javni bilježnik.? Koji su sve papiri-dokumenti potrebni za taj ugovor da sve bude kako treba .Radi se o starijoj kući koja ima nešto malo dvorišta i ima sve priključke.Koliko je primjeraka ugovora potrebno načinit i ovjerit kod bilježnika?
  6. bleki

    pomoć

    prije 3 tjedna pao sam sa 100g marihuane tj. radi se o uzgoju 1 stabljike s koje sam i ubrao istu količinu.Surađivao sa s policijom i odveo ih na mjesto gdje sam to sakrio,nisam se pravio blesav i sve to,priznao sam sve i #OOPS#ga.Zanima me kakva je kazna za ovakav slučaj s obzirom da nisam nikad prije registriran za slične stvari i ta trava nije bila za prodaju niti sam to ikada radio,već za osobne potrebe,recept za sadnju sam našao na internetu isto tako i sjemenke.Žena mi trudna,ušao sam u kredit od 30000eura za kuću pa mi sad totalna frka hoće li me strpat u zatvor.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija