Jump to content

sefika9

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani gospodine "Mrljavac" od srca Vam hvala za Vaš iscrpan odgovor i Vašem trudu. Ja sam pokušala odmah odgovoriti ali mi nije išlo. Suprug je krenuo kod liječnika ovih dana, jer je postalo neizdrživo u kući. On ne spava, nejede, agresivan je, s nikim ne komunicira (puši 2-3 kutije cigareta ) pa sam ga namolila da ode liječniku. Suprug ima sve potrebne potvrde kao dragovoljac i "Zahvalnicu" RH ali posla za njega nema kako sam već prije navela. Poštovani molim Vas ako imate još kakav savjet za nas jer smo totalne neznalice oko toga (pošten-j....) oprostite na izrazu jer da nije tako odavno bi imao nepoštenu mirovinu, ovako nemamo ništa osim dugova i opomena. Još jednom zahvaljujem i Vama i depresiva -Aktivan-om
  2. Poštovani hvala Vam na Vašem trudu, znamo za opskrbninu i jednom smso je i zatražili prije godinu i pol mislim, ima nas troje u obitelji i prelazili smo njihov cenzus za nekih par kuna, tako da nismo mogli niti to ostvariti!. Sramotno je da tih 1.000,00 kuna stoji godinama. nama je prosjek prelazio nekih par desetaka kuna i nismo ga mogli ostvariti. Zar je jedan dragovoljac u tako teškoj materijalnoj situaciji vrijedan "samo! 1.000,00 kuna. Vama još jednom puno i od srca hvala!
  3. Poštovani, puno hvala na odgovru, sve sam pročitala i još jednom Vam se od srca zahvaljujem!
  4. POMOZITE MOM SUPRUGU DRAGOVOLJCU BEZ IKAKVIH OSTVARENIH PRAVA Poštovani! Molim Vas za pomoć, moj suprug je dragovoljac bez posla i ikakvih prava. Ima 57 godina ne radi (ima oko 24 godine radnog staža). Ništa nije ishodovao ni mirovinu, ni PTS-p (premda znam da ga odavno ima) ali nikad nije htio to pokrenuti. >Sada smo u bezizlaznoj situaciji. Ja radim ali moja plaća je prezadužena i došli smo do zida, neznamo kako dalje. On je u zadnje vrijeme radio u građevini a kako je sve stalo s poslom i nema ga, a i kad nešto nađe čim kaže da ima 57 godina odmah ga odbiju iako bi on išao raditi bilo gdje.Javlja se na Biro za nezaposlene i gospođa mu je rekla da mu jedino preostaje ishoditi nekakvu invalidsku mirovinu.Jako je depresivan,nespava, nejede i jako je razdražljiv, tako da me strah i za njega i za sebe. Molim Vas da nas posavjetujete što da radimo, kako dalje. Kako doći do bilo kakve mirovine za njega kao dragovoljca domovinskog rata (ima sve dokumente kao dragovoljac), kad već posla nema. Molim Vas hitan savjet jer ovo stanje je neizdrživo! Hvala unaprijed!
  5. POMOZITE MOM SUPRUGU DRAGOVOLJCU BEZ IKAKVIH OSTVARENIH PRAVA Poštovani! Molim Vas za pomoć, moj suprug je dragovoljac bez posla i ikakvih prava. Ima 57 godina ne radi (ima oko 24 godine radnog staža). Ništa nije ishodovao ni mirovinu, ni PTS-p (premda znam da ga odavno ima) ali nikad nije htio to pokrenuti. >Sada smo u bezizlaznoj situaciji. Ja radim ali moja plaća je prezadužena i došli smo do zida, neznamo kako dalje. On je u zadnje vrijeme radio u građevini a kako je sve stalo s poslom i nema ga, a i kad nešto nađe čim kaže da ima 57 godina odmah ga odbiju iako bi on išao raditi bilo gdje.Javlja se na Biro za nezaposlene i gospođa mu je rekla da mu jedino preostaje ishoditi nekakvu invalidsku mirovinu.Jako je depresivan,nespava, nejede i jako je razdražljiv, tako da me strah i za njega i za sebe. Molim Vas da nas posavjetujete što da radimo, kako dalje. Kako doći do bilo kakve mirovine za njega kao dragovoljca domovinskog rata (ima sve dokumente kao dragovoljac), kad već posla nema. Molim Vas hitan savjet jer ovo stanje je neizdrživo! Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija