Jump to content

adamm

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. adamm

    Oib

    Ali ja ne dugujem nikomu ništa. I dodao bih to da sam to išao prijaviti policiji a inspektor je rekao da se nema što raditi jer nema kaznenog djela.
  2. adamm

    Oib

    Poštovani forumaši Neki dan sam primio poziv (ženska osoba se predstavila, nekakva firma) na kućni telefon u kojem me se upozorava (podsjeća) na nekakav dug prema njima preko kredita u Splitskoj banci i tako dalje. Pošto ja nisam taj kojeg se traži a mnogi podaci koje oni imaju su točno moji podaci, ženska osoba s druge strane me je zatražila oib. Nisam ga odmah izrekao ali sam htio to riješiti da budem siguran da mi se nije netko "priljepio" sa nekakvim dugom. Na kraju sam ga dao, ženski glas se zahvalio te usporedivši oib konstatirao da ja nisam taj. Poslije si nešto mislim, baš sam ispao naivan ... njen cilj je i bio da izvuče od mene moj oib, a ja nasjeo priči ...... IMA LI NETKO SLIČNIH ISKUSTAVA, ŠTO MI SE MOŽE DESITI ?
  3. Zna li tko koliko bi trebala trajati procedura za dobijanje stalnog boravka nakon što su svi papiri predani.
  4. Cijela odbijenica izgleda strahovito jadno pocevsi od vrste i kvalitete papira pa nadalje s obzirom da dolazi od skolske ustanove to je totalno neprimjereno. Ne spominje se nista u vezi bilo kakve mogucnosti zalbe ili sl. samo je navedeno 10 rijeci i to je to. Nemaju me za sto zapamtiti, nije moje zanimanje vezano za skolstvo, ali ako organiziram novine onda ce me tek zapamtiti, zar ne.
  5. Nadam se da netko zna sto se moze uraditi u ovom slucaju. Dobio odbijenicu za posao u skolskoj ustanovi, gdje pise da ja nisam primljen. U redu, ali posto zivim u relativno maloj sredini, gdje se sve sazna, osoba koja je primljena ne moze ispuniti uvjet da ima ispravnu potvrdu o nekaznjavanju (cijelo mjest zna) a i da je bez prekrsaja u prometu. Doticna osoba ili nije prilozila potvrdu ili ju je netko lazirao. Bilo je navodno i ostalih nepravilnosti (neke kuverte nisu niti otvorene? itd ... a ti ljudi su primili odbijenice) Gdje, kako i kome uloziti zalbu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija