Jump to content

Zizo

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Na rješenju nije navedeno do kada i gdje bi to trebalo platiti, pa me zanima da li te informacije slijede ili bi ih sam trebao pronaći?
  2. Datum rješenja je 30.7.2008. Prigovor je pisan 7.8.2006. Da li su me to prevarili s datumom? Kako mogu danas dobiti nešto što je riješeno 30.7.? Da li je prošla ona prva zastara od godine dana?
  3. U 08/2006 napravio sam prometni prekršaj s minimalnim prekoračenjem brzine. Pišem prigovor odogovarajućoj policijskoj postaji. Danas mi dolazi od Visokog prekršajnog suda RH, da se prigovor odbija i poziva me se na plaćanje kazne. Koliko sam shvatio čitajući razne slične teme na ovaj slučaj bi se trebao odnositi stari zakon i predmet je otišao u zastaru pošto je prošlo više od 2 godine? Sad bi trebao napisati Sudu kako je predmet otišao u zastaru? Može mi netko pomoći kako sročiti tu rečenicu o pozivanju na zastaru? Hvala.
  4. I da li si dobio spor? Želiš reći da mi se ne isplati takav spor? Ako pola place uzme vjestak, a i odvjetnik ce drugu polovicu ili i vise, trebao bi imati veliku vjerojatnost dobivanja spora i to prije zastare (postoji neka zastara?) da bi mi se nesto takvo isplatilo. Koliki su rizici za njega? Ako se dokaze krivotvorenje, biti ce kaznjen i za to ili moram bas dokazati da je on krivotvorio?
  5. Dobio sam izvanredni otkaz. Posto sam placu dobivao u gotovini, sef je potpisao platnu listu i tvrdi da sam placu dobio. Zanima me sto mogu napraviti? Ako ga tuzim, da li mogu dobiti ovakav spor? Na TVu CSI to rjesi brzo, ali kakvo je stanje kod nas i koliko bi me takav proces kostao? Ima li netko iskustva u ovakvom sporu? hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija