Jump to content

mimica25

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala..ali jos jedan problem,ja sam pogledala u gruntovnici,tamo je upisan kao vlasnik otac od primatelja uzdrzavanja,koji je mrtav valjda vec 50god,a na katastru je upisan primatelj.
  2. dozivotni..a sta ako je nastupila zastara?a jel je mogla na neki nacin dati svoju imovinu necacima,ugovorom,oporukom?unuk je dobio svoj dio prije potpisivanja ugovora i nikad nista vise nije trazio i odnosi s njim su uvijek bili u redu.
  3. zahtjev je podnesen 2,3god,nakon smrti. jos samo ovo,njihov jedini zakonski nasljednik bi bio njihov unuk,ako nije napravljen nikakav ugovor s necacima,a ako je napravljen ugovor kakav bi mogao to biti ili mozda oporuka?
  4. znam da trebam odvjetnika,ali me zanima i vase misljenje. nije zabiljezen,sudski..na ugovoru su oba bracna druga napisani tako da nije bilo moguce realizirati ili?
  5. za prvog umrlog imamo puno dokaza,od odlaska s njim po bolnicama,lijekovi,pokop,a i na njega je sve glasilo i poslije njegove smrti nije bilo rasprave.
  6. sklopili smo ugovor o dozivotnom s bracnim parom,nakon nekoliko godina jedan umire,a drugi ubrzo trazi raskid ugovora zbog ne brige..(na nagovor svojih necaka koji su se pojavili nakon 10g)i ugovor se raskida,nakon mjesec dana raskida i taj drugi umire.i sta sad?tko dobiva sta?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija