Jump to content

trinitra

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. po ugovoru sve sto se dogodilo stoji.ali me zanima kad me vec nisu nicim obavjestili a platila sam taj iznos za 4mjeseca je li oni mene smiju tuziti i kako su mogli poslati racuna za sva 24mjeseca?
  2. sa firmom tele2 sam potpisala pretplatnicki ugovor na 24 mjeseca.prvih par racuna sam platila na vrijeme i nakon toga 4 mjeseca nisam platila racun te sam ga nakon toga cijelog platila.tele2 mi je bez pismenog i usmenog upozorenja nakon moje uplate poslao kompletan iznos pretplatnickog ugovora za 24mjeseca.kontaktirala sam ih putem maila i telefona te nisam postigla nikakav dogovor nego su me obavjestili da cu biti utuzena zbog cjelokupnog pretplatnickog duga te se pozivaju na ugovor po kojem to imaju pravo.sta mi je ciniti?
  3. olakotne okolnosti kao sto su? i koliko moze najvise dobiti zatvora
  4. trebam hitno pomoc...ovako,momak mi je kao maloljetnik uhvacen sa sitnom kolicinom trave i excstasya i za to je dobio 2 godine uvjetne.ali 4 dana prije nego je uvjetna stupila na snagu uhvacen je sa 50 grama trave.mi smo mislili da je to sve obuhvaceno pod tom uvjetnom,no nije i za njim je izdana tjeralica zbog neodazivanja na sud.sad je na bilicama i suđenje mu je za 3 dana a sudi mu maloljetnicki sudac i ova stara uvjetna mu je zavrsila ovo ljeto. kakvu presudu da ocekujem, je li moguce da dobije bilo sto osim zatvora.i za koje okolnosti postoji mogucnost da mu sudac izade u susret...to je bilo prije 5 godina.mi sad zivimo skupa i on ima posao. molim pomoc hitno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija