Jump to content

DinoC

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da se javim za kraj moze nekom koristiti... Postigao sam vansudsku nagodbu iz drugog pokusaja, i zadovoljan sam iznosom. Apsolutno nije bitno to sto nisam imao a1 kategoriju, ali moj je savjet kada vam se slicno dogodi odmah uzmite odvjetnika, jer osiguranje pokusava namagarciti na sve nacine.
  2. Apsolutno sam oslobodjen odgovornosti od izazivanja nezgode, jer nicim nisam doprinio istoj. ALi kvaka je u tome sto kad dodjes na sud moze biti problema... ili ipak ne?
  3. Pozdrav forumasi. Imam problem pa bi dobro dosli savjeti. Naime, prije mjesec dana sam imao sudar kojom prilikom sam vozio skuter bez polozene a1 kategorije, ali u istoj nisam oglasen krivim od policije posto mi je vozac auta oduzeo prv.prolaza i koji je usput bio alkoholiziran. Ja sam platio kaznu zbog kategorije i sada sa njegovim osiguranjem trazim vansudsku nagodbu. Oni su mi ponudili neku lovu koja je jednu trecinu manja od stvarne stete. Posto sam povrijedio koljeno jos se lijecim na terapijama i nakon toga cu traziti odstetu za povredu. Pitanje za sve: Koliko mi moze nastetiti ako dodjem do suda fakat da nisam imao polozenu a1 kategoriju, mada su svi prihvatili odgovornost drugog ucesnika u nezgodi. Havala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija