Jump to content

jake

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne znam zašto su svi zapeli za ovo previše, naime moji su dugovi nastali na obrtu kada sam imala 19 godina sada imam 35 i mogu plaćati svoje doprinose, ali moram srediti i greške ( svoje i tuđe)iz svoje mladosti. Da li imam temelja da platim manje, ne znam. Da li je stvarno moguće da su kamate skoro deset puta veće od početnog duga. Ja sve to ne znam, zato za Boga dragoga, trebam odvjetnika koji bi mi rekao što da radim. Vi ste se svi , ili barem Vas nekoliko postavili ko da hoću ne znam što postići i dobiti penziju, a ne plaćati doprinose. Znam je da svi mi koristimo taj porez itd. Ali možda ja imam pravo tko zna. Nažalost kome sam se god odvjetniku obratila nije bio specijaliziran za to ( razgovarali smo telefonski) a jako je zgodno ako im se neda petljati u nešto takvo. No dobro, vidim ja da sam daleko od svoje želje da nađem koristan savjet ovdje pa Vas sve lijepo pozdravljem bok!
  2. drago moje Anonimno, ne vidim zašto bi nekome bilo važno što ti obožavaš. Koliko ja znam pravnici brane i krive i nevine. Ja želim iskoristiti svoje pravo da se samnom postupa po zakonu. A što se doprinosa tiče i poreza ja sam ih se barem naplaćala , ali to nije bitno, bitno je da ja na hrvatskom pravnom portalu postavljam sasvim suvislo pitanje, tj. tražim način da dođem do odvjetnika specijaliziranog za moj slučaj.
  3. Dragi odvjetnici , molila bi da mi malo pomognete gdje i kako da nađem odvjetnika. naime muče me dugovi za MIO i zdravstveno, nije da ne želim platiti, ali ne želim platiti previše. Dakle trebam odvjetnika koji se u to kuži. Kontaktirala sam ih više, ali kao da nitko nije zainteresiran ili ne zna dovoljno. Dakle pitanje kako da nađem odvjetnika specijaliziranog baš za to? Možda netko od vas?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija