Jump to content

tola

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mogu li prodati stan ako mi u vlasničkom listu stoji zabilježba spora,a ako mogu može li se novi kupac upisati kao novi vlasnik u zemljišnim knjigama
  2. Izvadio sam vlasnički list i imam ugovor od predhodnog kupca i raskid njegovog ugovora,samo neznam kakve veze imam ja i kako njegov odvjetnik može tužit mene kad zna da je njegov ugovor raskinut i sklopljen novi.Kako sam vam prije naveo on tuži mene i tvrtku od koje sam kupio stan da smo zajednički prodali stan dva puta,a ja sam znao da stan u posjedu druge osobe,ali kako sam izvodio radove koji mi nisu plačeni bilo mi je bolje da uzmem to nego ništa.
  3. Dobio sam tužbu za brisanje prava vlasništva kao drugi okrivljenik,a prvi je tvrtka od koje sam kupio stan.Naime u stanu se nalazi gospodin koji stan nije platio i koji je dobio raskid ugovora(u ugovoru je navedeno da se jednostrano raskida ako se ne plati).Njegov odvjetnik nije priložio raskid ugovora nego je priložio ugovore od obojice i tužio nas da smo prodali stan dva puta.
  4. Može li bankarska službenica nazivati moju suprugu,majku i PUNICU i govoriti im da ja nisam platio par rata kredita.Molim vas to je već prešlo u uznemiravanje i gdje je tu nekakva tajnost podataka.
  5. Kupio sam stan u kojem živi obitelj koja je sklopila ugovor s prodavateljem(investitorom objekta),ali na naćin da će kupoprodajnu cijenu platiti prodavateljevom vjerovniku na njegov žiro račun po potpisu ugovora.Kako do danas nije izvršio uplatu prodavatelj je raskinuo ugovor(u kojem je bila stavka da se ugovor raskida jednostrano ako se ne ispuni navedeni uvjet).Nakon raskida ugovora prodavatelj je stan prodao meni i ja sam vlasnik u zemljišnim knjigama,ali se navedena obitelj ne želi iseliti.Molim vas da mi netko pomogne savjetom šta mi je raditi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija