Jump to content

biljana1972os

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. U neodumici na žalost obratila sam sve svima od navedenih u tvojoj poruci, pa čak i više od toga, ali jednostavno nitko ne želi se pomaknuti nego te prebacuju od jednih do drugih. Inače željela sam studirati pravo, ali kada vidim našu pravnu državu, bolje što nisam, jer bi me to izludilo.......... na žalost. Pozdrav
  2. Hvala ti na lijepim riječima i riječima utjehe, jer vidim da sam ovdje usput dobro popljuvana. Na žalost za odvjetnika novaca nemam, stoga ću se morati sama izboriti. Lijep pozdrav i još jednom hvala.
  3. Sutina oprosti ali nemaš pravo mi se ovako obračati, jer ja od njega ništa niti ne tražim osim da nas ostavi na miru. Alimentaciju mi daje 400kn za dijete, eto toliko, a to što radi na baušteli na crno, to navodim jer znam njegovu situaciju i njegove ,izmišljotinje i veliko varanje liječnika kada se treba otići na psihijatrijski pregled. A da budem konkretnija on je zadobio dvije ozljede na radu koje su uzrokovale neurološke posljedice i na savjet svoje liječnice i drugih rečeno mu je da zato što je bio nešto kratko u ratu 1991. to iskoristi kao ptsp, iako po mom sudu da on očito dobro prikriva svoju dvoličnost i da je takav čitav život ali je jednostavno nekada nemoguće odmah prepoznati. Kod psihijatra odn Neobrijan, neispavan - namjerno, da bi loše izgledao, popije tagretol, normabel, xanax i sl. a kasnije gospodin, veliki kršćanin (koji diže ruku na ženu) i usput verbalno me izluđuje, pa sada što ja tražim od njega. Neka me se kloni, ja imam svoj stan, svoja dva sina koja su ok u srednjoj školi, kčerkicu u osnovnoj. Dakle, ne tražim niti stan, niti mirovinu samo prokleti mir za dijete i mene, ali od divljaka se to ne može dobiti. U jednom trenutku je donekle ok a u drugom divljak, postoje evidentirane poruke (već pokazane na prvom suđenju prošle godine) pa ako takve poruke može slati netko normalan onda nek cijeli svijet ide u bestrag........ ne znam što bih drugo mogla reči. Zar ne shvaća da malena tu najviše pati. Sin iz prvog braka ne želi sa njim ni komunicirati, a niti prva ex supruga, koja očito ima i pravo. Zato te molim da me ne vrijeđaš. Pozdrav
  4. molim savjet Molim za savjet ako itko mi može dati. Moj ex muž je na skrbi i ide na invalidske komisije da bi si osigurao vojnu mirovinu, dakle prima 2300 kn, a uz to radi i na crno. Da li se to smije ili ne, a ako ne kome se obratiti jer to nije u redu. Za kčerku daje minimalnu alimentaciju a sada je i pokrenuo postupak za skrb, želi mi oduzeti dijete. Zvala sam mirovinsko i zdravstveno, uputili su me na inspekciju rada, na medicinu rada,kontrolu bolovanja, iskreno rečeno nikoga to ne zanima. Dakle, ispada da je ovo država gdje se može raditi što se želi i da za to nitko ne bude sankcioniran. Verbalno mi se prijeti i maltretira ni to nikoga ne zanima, sve dok nema fizičkog napada. Pitanje pa kome se obični građanin može obratiti. Centar za socijelnu rad također ne poduzima nikakve mjere, osim što smo bili na psihološkom testu a nalaze nismo dobili, barem ne ja. Ja kada radim sezonski da bi mi pričuvao kčerkicu od mene traži ogroman iznos, da plaćam za dijete sve i svašta i to bi trebalo biti normalno, ako ne platim prijetnja oduzimanjem djeteta iako unatoč ogromnom iznosu ipak mi je dok sam bila na sezonskom radu podnio bez moga znanja zahtijev za skrb, dala mu moj auto da može dijete voziti u školu, plaćala gorivo da bi mi na kraju uništio auto, jednostavno mogu ga baciti u smeće. Kome se obrati vezano za sve ovo u globalu ili parcijalno. Hvala unaprijed.
  5. molim za pomoć, savjet Dobra večer, evo ja sam prvi put na ovoj stranici i zaista ne znam kome i kako i gdje bih se obratila za savjet. Imam problem oko skrbništva nad djetetom, bivši muž mi hoće oduzeti kčerkicu a boluje od ptsp, navodno, jer ni sama ne znam ima nagle promjene raspoloženja, pred drugim ljudima je preuljudan a unutar zidova sasvim suprotnost, a uz to i na crno radi na baušteli. Pa sada ako prima skrb, znači na bolovanju je, kako onda može raditi?????? Ne znam kome se obrabiti da razmotri njegov stupanj ptsp, da li ga ima ili ne, da li folira ili ne, jer evo uskoro imamo ročište a ja ne znam ni sama, jednostavno sam zbunjena i preplašena. Ovo je već drugo ročište za malenu, u prvom sam ja dobila skrb iako mi je odmah nakon izlaska iz raspravne dvorane zaprijetio da nikome ne kažem da sam ju ja dobila, nego samo privremeno dok se on stambeno ne situira. Sada uskoro dolazi taj trenutak, dobija stan, pa je uložio zahtijev za skrb. U Czsr bili smo i kod psihologa, nalaze nikada nisam dobila, tako da ni to mišljenje ne znam, ali smatram da bi se njega moralo detaljnjije promatrati jer kako sam gore navela kao da nije jedna te ista osoba. Laik sam u ovome svemu pa ne znam da li će se ovo moje pitanje razumijeti ili ne ali u nadi za odgovorom puno pozdrava iz Osijeka. p.s. ako treba još nekakvih detalja rado ću ih dati samo da dobijem pravi savjet jer ipak to je osmogodišnje dijete u pitanju. Uz nju samnom žive i dva sina iz prvog braka stari 17 i 18g. i zaista ako je sve sa njima u redu, ako su ok u školi, ako se nalaze u donekle situiranom domu ne znam zašto i kako da dokažem i što još da učinim da bi i moja djevojčica bila samnom. Tek toliko o karakteru toga čovjeka mogu samo napomenuti jednju od njegovih izjava kada su mi sinovi bili maleni jednom prigodom im je rekao "da ne smiju iz hladnjaka uzeti ništa što im njihov otac nije kupio" pa koja bi majka to mogla do kraja života trpjeti. Hvala unaprijed. Biljana :tuzan:
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija