Jump to content

uLaziSuKratkeN

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je uLaziSuKratkeN objavio

  1. niste mi ništa pomogli razjasniti. a pogotovo mi ništa niste pomogli jer uopče niste odgovorili na moja pitanja što vam znači "nisam u ordinaciji" liječnik nije liječnik samo kad je u ordinaciji valjda ste zaboravili kada ste prisegnuli Hipokratu kako vidim da izbjegavate da odgovorite na pitanja o abortusu čini mi se da se lažno izdajete za lječnicu i da uopče ne razumijete šta sam vas pitala
  2. Da ovo je pravna stranica al vidim da se ovdije o svaćemu piše. U_nedoumici jel mi možete reći kakve su moguće medicinske kontraindikacije nakon izvršenog abortusa?ž hoču moči opet zatrudniti?
  3. Doktorice, niste me razumijeli. Ne mogu pitati ni doktoricu ni ginekologicu iz privatnih razloga - da ne objašnjavam sad na široko. Ne znam zašto mi posminjete stomatologa, pa želim napraviti abortus a ne popravljati zube. Vi ste doktorica pa vas molim da mi opišete taj postupak kako se i što radi, koliko to traje, kako se vadi fetus, što se onda radi s tim fetusom? Kolike su mogućnosti da umrem? Molim vas, jako sam uplašena ali svejedno bih volila i želila znati što me ćeka koliko god bilo strašno i užasno. a vi ste jedina medicinski stručna osoba na ovoj stranici pa vas molim da mi pomognete, gdjo doktorice jer sam izbezumljena već od svega :tuzan: ali koliko to god bilo teško i mučno, molim vas da mi opišete što me čeka? i nemojte mi preporučavati nelegalne klinike u kojima se to obavlja za 1500 kn, kakva ste vi to doktorica?! Ne znam što ste specijalizirali, možda ste zaboravili sve o abortusu ali vas molim da mi pomognete jer sam jako očajna!!! :tuzan: :tuzan: :tuzan:
  4. Poštovana doktorice, dali mi možete reći kako se s medicinske strane obavlja postupak abortusa? Tojest, koji je postupak? Dali moram imati nekakvu uputnicu ili nešto, jel se to uopče može kod nas napraviti? Što trebam raditi? Molim vas pomozite mi, ne mogu pitati svoju doktoricu što sve trebam napraviti jer je izrazito nesusretljiva a i zanima me sam taj postupak - kako se to radi? Jel boli to? Dežurne dužebrižnike molim da me zaobiđu a doktoricu molim da mi odgovori?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija