Jump to content

Igs

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sve to već napravio, osim izjave svjedoka, no ne znam koliko je njima vjerodostojna izjava moje supruge... Osiguravatelj odgovara da je zahtjev neosnovan jer nema Europskog, niti policijskog izvješća. Ima li netko iskustva s privatnim tužbama ovakve vrste?
  2. Zvao sam policiju nakon što je otišao, odgovor je bio da oni nemaju više što utvrditi na terenu, te su me uputili na privatnu tužbu. Živjela policija...
  3. Na križanju dvije sporedne uličice u moje vozilo udario je vozač službenog kombija zbog nepoštivanja prednosti. Napisao mi je broj police osiguranja svojeg vozila i dao svoju posjetnicu, no odbio ispuniti Europsko izvješće ili čekati policiju, te napustio mjesto nesreće. Štetu sam prijavio njegovom osiguravatelju, koji je istu odbio isplatiti jer je vozač izjavio da sam ja prešao u njegovu traku. Uglavnom, moja riječ protiv njegove. Svjedok je moja supruga koja je bila sa mnom u autu. Jedina preostala opcija je privatna tužba. Zanima me mogu li kvalitetno dokazati tko je krivac na temelju njegovog neispunjavanja Izvješća i mojeg svjedoka? Ukratko, isplati li se tužiti? Ako da, vozača ili vlasnika kombija?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija