Jump to content

gunj

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. [KQUOTE=siralex;637452]Sutra ( utorak) u 09.15 sati na groblju Mirogoj-polaganje vijenaca na grob. dr.Franja Tuđmana, te u 12 sati na Trgu bana Jelačića PROSVIJEDNI SKUP protiv smanjivanja mirovina. Udruga Veterana 1.Gbr.TIGROVI konačno da se HVIDR-a sjetila branitelja tzv povlaštenih jer svaki dan moramo slušat kako se profesori žale što nisu dobili za prijevoz i sl..a mi uredno financiramo iz naših zajamčenih prava takve bezvezne kolektivne ugovore javnih tj.državnih službenika sa 10% od zaslužene mirovine.Dosta je više ovih čelnika udruga koji nisu u stanju vodit udruge za dobrobit branitelja nego samo gledaju kako će politički se uvuć u neki nadzorni odbor i sl..takve treba maknut i postavit branitelje koji žive od mirovine i nemaju veze sa biznisom i sličnim firmama.Ako ovo čitate vi iz Vinkovaca a posebno gospodin Leovac i sl..bilo bi mi drago da povedete braniteljsku populaciju u borbu za svoja krvavo stečena prava..
  2. Jadno i žalosno kakvi nas ljudi zastupaju iz udruga.....Gdje je sad stožer za obranu Vukovara koji je na svojim sjednicama izričito bio protiv skidanja 10% braniteljima,nitko da se oglasi.Pogledajte ljude koji zastupaju školstvo i javne službe za glupost se odmah bune i pozivaju na štrajk..a branitelji šute makar im je Kosorica isto uzela 10%.Sramota....i još pojma nemamo tko nas zastupa?
  3. Danas je na konferenciji za novinare napomenuto da bi se 10% moglo ponovo vratiti 2012god ako se steknu uvijeti u proračunu..jer jedino branitelji odvajaju trenutno za krizu koja je bila u državnom proračunu..možda radi izbora to obećavaju...
  4. Sve je besmisleno više............uzmite i 50% branitelji će i dalje šutit..to je istina..a piskaranje e to može u beskonačnost..
  5. pravdate se jedni drugima gdje ste bili za vrijeme rata i kolike su vam mirovine,a tu se time naslađuju balavci koji pojma nemaju šta je rat jer su im roditelji dali petama vjetru i pobjegli,i sad kad je sve mirno počinju pričat djeci kako ti branitelji uživaju na njihovim plaćama koji oni krvavo zarađuju svaki mjesec-a dok se država stvarala oni su uživali u inostranstvu bojeći se granata ili sl..nije ih bilo briga ni za kuće i sl..bilo im je bitno samo glavu sačuvat..ionako će to netko za njih branit..E sad su najpametniji nakon toliko godina..pljuj protiv branitelja jer je mutav da se udruži i organizira za zaštitu svojih krvavo stečenih prava.Ovdje se treba razgovarat o stvarnom okupljanju branitelja protiv ovog sramotnog zakona o oduzimanju 10% sa mirovina..a ne se prepucavat gdje je tko bio i koliko ima mirovinu..svi smo u istom košu..
  6. E moj Mario to je naučna fantastika da se branitelji okupe oko nekog prosvjeda-makar su dobili 10% manje mirovine..da se to dogodi prosvjetnim radnicima,ili drž.upravi e to bi se već mogli desiti prosvjedi.pročitaj od početka samo komentare,svi se bune ovdje preko ovog foruma i nigdje u medijima nije izašao neki članak o nezadovoljstvo branitelja odlukom vlade.prvo su ti uzimali krizni porez,i sad su drugima to prestali a nama se i dalje uzima sa mirovina..to je naša vlada nama dala..čovijek koji plaća stambeni kredit odmah od 1.08.ima veću ratu za 10% i to ovdje nikoga nezabrinjava..to je jadno i žalosno.Svi bi nešto prosvjedovali a nitko konkretno da upozna branitelje preko medija,javnih glasila i sl..a svi kukamo kako su nas uništili sa ovim mjerama.Jedino onaj branitelj iz Vukovara možda nešto i pokrene,ali nevidim da se negdje oglašava..ako ga netko pozna neka pročita sve što su branitelji pisali ovdje..
  7. Bazveze piskaranje ovdje-10% uzeto..a sad se #OOPS#te svi..otplaćujte dugove od lopova i sl...nema ovdje organizacije..
  8. Tresla se brda po forumu a rodio se miš..tu se pisalo po 100 postova kako će se nešto riješit zajednički,skupom,protesto i sl..a ono vlada odluči deri po povlaštenim mirovinama od branitelja jer se neće bunit kao druge skupine u društvu.Uzet će do 16% na mirovini,pa sad vi gledajte kome ćete plaćat od svoje mirovine..niste ju vi uništili i pokrali..nego ćete tajkunima još više napunit đepove a oni će u jahti u 7mj lijepo plovit morem i uživat,a braniteljima skidat sa mirovine.jadno je to i žalosno..nitko od čelnika udruga ni da se pobuni..a sutra svi branitelji u udruge lizat guzice čelnicima-a oni nas kao predstavljaju pred vladom..žalosno i jadno..profesori su bolje organizirani nego mi..makar u godini dana rade 6mj..a ostalo lade jaja i pametuju..kad je trebalo u rov svi smo bili dobri..sad tko nas #OOPS#..
  9. OVO TREBA PROČITAT SABORSKIM ZASTUPNICIMA KAD BUDU IZGLASAVALI SMANJENJE POVLAŠTENIH BRANITELJSKIH MIROVINA
  10. Svi dajemo podršku ovdje-šta se konkretno predlaže u svezi okupljanja branitelja,lako mlatit preko foruma..treba se organizirat i krenut na pravu adresu dok nije kasno..vidite da su već počeli rezovi..cestarine,dopunsko-i sad će na red doći mirovine..treba prije toga nešto napravit..zar ovdje nema predsjednika tzv.udruga ili samo čitaju i smješkaju se i uzimaju lovu od vlade za svoj nerad u udrugama..Dajte branitelj napustite te udruge jer od njih vi nemate nikakvih koristi..pa neka onda pravdaju svoje vođenje bez članova.
  11. Nisam dobio konkretan odgovor,a neki branitelji ako već piju 5-6 vrsta tableta za psihu,neće im biti ništa ako konzumiraju i tablete za poboljšanje sex života..Jer mnogi nežele priznat da imaju problema sa erektilnom difunkcijom,a ti možeš dobit lječnički recept ali ćeš platit lijek jako puno novaca..kažu od 300-600kn.Gdje je sad ministrica da donese neko povoljno riješenje za mnoge oboljele od PTSP..a i udruge šute i dobivaju lovu za određene gluposti u radu..
  12. Mnogi branitelji koji su lječeni od PTSP imaju problema u sex. životu,a nitko se od članova udruge lječenih od PTSP nije sjetio predložit ministrici Kosor da donese riješenje da branitelji lječeni od PTSP imaju pravo na besplatne lijekove uz lječnički recept-mislim na viagru,cialis, i ostale..To je bivši ministar Pandžić ukinio ..pa molim komentare..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija