Jump to content

uzeljko

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne uspijevam više plačati svoje dugove prema bankama.Nedaju mi ni mogučnost da platim glavnicu, a sa kamatama dug nemogu platiti da živim 1 000 godina. Zna li itko način da se izvučem iz toga u što sam upao ne baš potpuno svojom krivnjom-iako i nje ima ali malo- pa da umrem u božjem miru,a ne dužan? Na pomoći i savjeu zahvalan do smrti, jer me ti vjerovnici već i svojim postupanjem tjeraju u smrt.
  2. Kupio sam dvd snimač. Imam za njega račun, sva uputstva na engleskom i hrvatskom , samo mi je garancija ishlapila. Što da radim - servis mi ga neče popraviti bez garantnog lista. Moram li zbog svoje gluposti platiti popravak?
  3. uzeljko

    dilema?

    Prevarom i obmanom oštečen sam za oko 7000 E. Imam priliku prodati taj dug za 60 posto vrijednosti s čim bi ja bio više nego zadovoljan jer sad nemam ništa niti ima šanse da ču imati. Što Vi kažete na to? Bi li za to mogao kazneno odgovarati? Hvala na savjetima.
  4. Draga gospodo Ima li ikog pametnog na ovom forumu ili u pravnoj struci ko mi može reći koliko mi se najviše smije ukupno odbijati od plače za bilo koje zabrane osim uzdržavanja i po kojem propisu, odnosno koliko mi mora ostati od plače kad mi se svi odbici odbiju. Osim toga želio bi i znati po kojem redu idu zabrane- da malo pojasnim- što je prvo ili jače krediti ili sudske ovrhe. Bit ću do groba zahvalan onome ko mi argumentirano odgovori jer ni moja pravna služba u sindikatu , svaki put kad ih pitaš drugačije odgovori.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija