Jump to content

miro1

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. dobio sam pn 108 i na njemu nije upisana mjera zabrane upravljanja, pa pretpostavljam da ostaje ovo o dogovoru suca i policije. (heinzelova)još sam dobio R 109 i R 115. Jel možda netko zna kakva je praksa u Heinzelovoj što se tiče tog dogovora btw. vidim sad da sam trebao postavit pitanje u sklopu teme o oduzimanju v.d.
  2. baš sam tu temu i čitao, pogledao sam i zakon, ali pošto nisam pravnik nije mi sve jasno odn. ne znam jel prekršajni nalog konačan (ako se ne žalim) ili policija to još šalje na sud. Hvala na trudu.
  3. Ne, stvarno je nisam dobio. To je bilo sinoć, vrlo dobro se sjećam unatoč strašnoj alkoholiziranosti Uglavnom, ne misim se žaliti. Znači moram od njih tražiti uplatnicu ili poziv na broj. Kakva je praksa s izricanjem privremene mjere oduzimanja v.d. Sad mi je oduzeta na 8 dana, dobio sam potvrdu. Jel to to nakon što platim i prođe 8 dana ili mi još sud može uzet na duži rok? (čitao sam ostale teme, ali nisam došao do adekvatnog odgovora) hvala
  4. Pozdrav, dobio sam prekršajni nalog (vožnja pod utjecajem alkohola 0,53 s tolerancijom). U prekršajnom nalogu izrečena je kazna od 1000 kn. Nisam dobio priloženu uplatnicu, a piše da sam dužan uplatiti kaznu u roku od 8 dana isključivo priloženom uplatnicom. Na koji način da platim kaznu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija