Jump to content

karnisovas

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav,mozda je glupo pitanje al zanima me da li u slučaju podnošenja prigovora moramo izričito koristit formulare postaje koja nam je izdala prekršajni nalog ili možemo to napisat u svom obiliku. Pitam to da ne bi možda prigovor bio ocjenjen kao nevaljan ili nesto slično i zbog toga neuvažen. Hvala unaprijed.
  2. Ovo sve navedeno mi je jasno al me zanima sta u slučaju da kupac odustane od otplate ostatka iznosa i zatrazi raskid ugovor ,zanima me taj slučaj i da li u tom slučaju moram isplatit dotad isplaceni iznos ili se mogu ograditi u ugovoru s klauzulom da nema povrata novca u tom slučaju ili postoji neki drugi način za zastitu.
  3. Pozdrav Imam kupca za apartman u vrijednosti od 55 000 eura,on mi nudi 40 000 eura te bi ostatak isplacivao u 18 mjesečnih anuiteta do pune vrijednosti. Zanima me kako bi se ja mogao pravno zastititi ukoliko on ne bude na vrijeme isplacivao anuitete i ukoliko bi zatrasio raskid ugovora u buducnosti prije isplate punog iznosa,da li bi mu ja morao isplatiti iznos koji mi je isplatio te kako bi se mogao osigurati od toga,sta mi predlazete
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija