Jump to content

Luka101

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobio sam poziv za općinski sud u vezi prijetnji batinama. Piše mi da će se saslušati mene,tužitelja i svjedoke i da mogu uzeti odvjetnika. Kako nisam zaposlen neko vrijeme zanima me da li imam mogućnost traženja branitelja po službenoj dužnosti i kako to trebam napraviti (na dan suđenja reći sucu ili ranije moram predati zahtjev)?
  2. Bio na policiji i navodno mu prijetio batinama. Kažem navodno jer je to bilo prije 1,5 mjeseci u jednom disku u 3 ujutro(alkohol je zajeban)..ja nemam pojma,ali kako sam radio na poslu gdje imam doticaj sa vecim brojem ljudi on je mene znao i prijavio. Danas me prepoznao na prepoznavanju koje je org.policija kada sam rekao da se ne sječam da li sam mu prijetio. E sada policija mi je počela prijetiti istražnim pritvorom itd.ako ne priznam na šta ja tražim odvjetnika kojeg mi nedaju(kažu da ću ga dobiti ali ništa nije bilo na kraju) I nakon 3h ispitivanja puštaju me uz poruku da imam sreće jer me sudac nije htio zatvoriti u taj istražni pritvor i da će sve ići redovnim putem. Prijetnje su bile kako je policija rekla citiram:"sačekati ću te pred diskom i prebiti,a ako te ne ulovim odmah naći ću te u gradu". Pa me zanima kakvu bih kaznuo mogao očekivati i da li mi je bolje priznati, jer na mupu nisam ništa priznao.
  3. Dobio sam poziv da se javim na policiju na razgovor u svojstu osumnjičenika za "prijetnje". Ja nemam pojma ni tko me mogao prijaviti ni ništa(zadnjih 1,5 mjeseci takoreći ne izlazim iz kuće), a ako sam i prijetio nekome to je onako u svojstvu batina ili tako nečega. No kako neznam o čemu se radi odazvati ću se na policiju za više informacija. Sada me zanima ako se utvrdi da nije bilo prijetnje tj.policija odbaci to,da li i dalje moram na sud ili policija automatski podiže prijavu protiv te meni nepoznate osobe za krivo prijavljivanje i odbacuju njegovu prijavu kojom je mene prijavio.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija