Jump to content

dinac

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. nemam, radio sam od jutra do mraka i promaklo mi je. Mislite da bi mogao na temelju sprječenosti zatražiti da prihvate prijavu?
  2. Pozdrav svima i hvala na pomoći. Pitanje: zakasnio sam s prijavom poreza 1 dan. Poslao sam poštom potrebnu dokumentaciju 03.03.2015. a zadnji rok je bio 02.03.2015. Dobio sam rješenje da zbog nepravodobnog podnošenja porezne prijave, ista ne važeća. Ali, u tekstu obrazloženja su mi dali opciju podnošenja žalbe. Jel netko ima saznanja ili znanja na koji način bi se mogao žaliti na takvo rješenje pa da mi ipak uvaže poreznu prijavu. Porezna prijava je bila za mene, fizička osoba. Hvala unaprijed!
  3. bok svima, imam pitanje, ako te policija snimi u prekršaju, vožnja preko 80km/h a ograničenje 50km/h. Snimljeno je uređajem uz cestu... E sad, kazna još nije podignuta a u međuvremenu je na tom mjestu podignuto ograničenje sa 50km/h na 60km/h. Da li postoji nešto u vezi promjene okolnosti pri kojem je prekršaj napravljen. Da li se isplati žaliti?
  4. Pozdrav svima, molim savjet, u 8. mjesecu me policija snimila nekim uređajem za prekoračenje brzine. Jučer sam dobio formular u kojem moram navesti ime vozača. Ograničenje je bilo 50, naseljeno mjesto. Vozio sam 81, umanjeno za 10->71km/h. Kazna je 1000kn. Znam da su mijenjali neke zakone u zadnje vrijeme pa me zanima da li mogu nekako izbjeći plaćanje te kazne ili barem smanjiti na podnošljivih 500kn ili...? Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija