Jump to content

vidaspeed

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je vidaspeed objavio

  1. Dakle situacija je ovakva.

     

    Osoba umre, na toj osobi se vodi sve, plaćanje struje, vode, plina i između ostalih i RTV- pristojba (dakle HRT-a).

     

    Budući da bez plina, vode , struje se ne može živjeti jer su nužni za život, a bez RTV-a i pristojbe može - pitanje je dali je moguće otkazivanje pristojbe?

     

     

    Dakle nakon umrle osobe u kući i dalje žive ostali članovi obitelji koji recimo imaju MAXtv i gledaju sve programe preko MAXtv-a i samim time nema potrebe za gledanje HRT-a i plaćanja RTV pristojbe?

     

    U obrascu traže slijedeće.

     

    OBRAZAC--->http://www.hrt.hr/fileadmin/video/Odjava_2013.pdf

  2. Pozdrav ljudi!

    Imam jedan problem,nadam se da ćete mi moći pomoći.

    U sub.sam skrivio lakšu prometnu nezgodu(ogrebao parkirani automobil)pod utjecajem alkohola,te nakon toga otišao s mjesta nezgode.Parkirao sam se nedaleko mjesta nezgode iza zgrade s namjerom da pričekam da se stvari slegnu,no nisu prošle minuta-dvije i policija me pronašla.Nisam stvarao probleme,pristao sam dati izjavu,puhati(1.80-1.70promila),zadržan sam na triježnjenju u pp na 12 sati.Imam A,B,C kategorije,nisam ranije kažnjavan i nemam dosje.Sad me zanima kakvu bih otprilike kaznu mogao dobiti,i kako bi mi trebala izgledati eventualna žalba,ukoliko ću smatrati da mi je kazna previsoka?

    HVALA UNAPRIJED! :-?:-)

  3. BibiBibi je napisao:

    da ne otvaram novu temu,

    Dobio sam kaznu za prometni prekršaj+alkohol 5.000 kuna (za svaki prekršaj sam dobio minimalnu kaznu,

    ali 5 soma kuna nije malo) pa mislim pisati prigovor i zanima me:

    1. Da li sutkinja može smanjiti kaznu i ispod minimalne zakonske

    2. Da li može ona povećati kaznu kad podnesem prigovor (i jel znate ako se to ikad desilo)

    Inače se prekršaj desio u šestom mjesecu tako da je po novom zakonu..

     

    >>Koliko sam čitao :kavica: druge slične slučajeve veću kaznu nečeš sigurno dobiti. Svrha prigovora je da se slučaj prebaci na sud, a potom tamo da se eventualno kazna smanji ili čak da Vas sudac oslobodi od plaćanja kazne!<<

  4. jumanji je napisao:

    1.Evo neki dan vračam se s posla kad ono mjere brzinu.Stop , vozili ste 73 km/h a dozvoljeno 50.

    2.Kad je skužila da sam popio brzinu je zaboravila i luftbalon,naravno 1,03.Privremeno oduzimanje na 5 dana 2,000,00 kn kazna i 9 mj. vozačka.

    Sad bi pitao ima li smisla za prigovor, ne da se vozačka ne oduzme nego kazna smanji na 3 mjeseca jer inače letim s posla.

    P.S. Kako se piše prigovor?

    Hvala :-(

     

    Primjer prigovora sam Vam poslao na mail adresu!

  5. da sam na tvome mjestu ja bih to platio..naime ja sam u istoj situaciji..imam kaznu od 2000kn(jučer je dobio) zbog prebrze vožnje i da meni tako smanje ja bih bio presretan, isto sam student pa ću probati isto kao i ti :palac: Samo mi reci dali si taj prigovor odnio osobno u PP ili poštom? Još me zanima dali taj obrazac za prigovor podižeš u PP?

  6. Evo prije par sati sam dobio kaznu od 2000kn. Naime vozio sam 97 gdje je ogranićenje 50 i kada su mi oduzeli 10km, konačna brzina mi je bila 87km. Nasmiješeni policajac mi je odmah napisao kaznu od 2000kn i uručio uplatnicu na licu mjesta. Još mi je rekao da su me slikali s nekim novim uređajem koji odmah ima i sliku tako da mi nemože ništa tolerirati. Zanima me dali ima li tu ikakvih šansi da se izvučem jer ovo mi je jako puno para mada znam da sam kriv?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija