Jump to content

vidaspeed

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Dakle situacija je ovakva. Osoba umre, na toj osobi se vodi sve, plaćanje struje, vode, plina i između ostalih i RTV- pristojba (dakle HRT-a). Budući da bez plina, vode , struje se ne može živjeti jer su nužni za život, a bez RTV-a i pristojbe može - pitanje je dali je moguće otkazivanje pristojbe? Dakle nakon umrle osobe u kući i dalje žive ostali članovi obitelji koji recimo imaju MAXtv i gledaju sve programe preko MAXtv-a i samim time nema potrebe za gledanje HRT-a i plaćanja RTV pristojbe? U obrascu traže slijedeće. OBRAZAC--->http://www.hrt.hr/fileadmin/video/Odjava_2013.pdf
  2. Pozdrav ljudi! Imam jedan problem,nadam se da ćete mi moći pomoći. U sub.sam skrivio lakšu prometnu nezgodu(ogrebao parkirani automobil)pod utjecajem alkohola,te nakon toga otišao s mjesta nezgode.Parkirao sam se nedaleko mjesta nezgode iza zgrade s namjerom da pričekam da se stvari slegnu,no nisu prošle minuta-dvije i policija me pronašla.Nisam stvarao probleme,pristao sam dati izjavu,puhati(1.80-1.70promila),zadržan sam na triježnjenju u pp na 12 sati.Imam A,B,C kategorije,nisam ranije kažnjavan i nemam dosje.Sad me zanima kakvu bih otprilike kaznu mogao dobiti,i kako bi mi trebala izgledati eventualna žalba,ukoliko ću smatrati da mi je kazna previsoka? HVALA UNAPRIJED!
  3. Prigovor šaljete u onu PP iz kojeg su gospoda iz policije dakle iz VŽ! Kada pošaljete prigovor dobiti ćete nakon određenog vremena poziv na sud. Tamo iznosite svoje viđenje situacije kod Vašeg slučaja prekrašaja, a sudac će odlučiti što će biti s Vašom kaznom!
  4. Prvo moraš napraviti prigovor na prekršaj koji si dobio, taj prigovor moraš napraviti u roku 8 dana od napravljenog prekršaja!
  5. Primjer prigovora poslao na Vaš mail s kojega ste mi se javili!
  6. >>Koliko sam čitao druge slične slučajeve veću kaznu nečeš sigurno dobiti. Svrha prigovora je da se slučaj prebaci na sud, a potom tamo da se eventualno kazna smanji ili čak da Vas sudac oslobodi od plaćanja kazne!<<
  7. Primjer prigovora sam Vam poslao na mail adresu!
  8. Hvala puno još jednom po ko zna koji put!
  9. da sam na tvome mjestu ja bih to platio..naime ja sam u istoj situaciji..imam kaznu od 2000kn(jučer je dobio) zbog prebrze vožnje i da meni tako smanje ja bih bio presretan, isto sam student pa ću probati isto kao i ti Samo mi reci dali si taj prigovor odnio osobno u PP ili poštom? Još me zanima dali taj obrazac za prigovor podižeš u PP?
  10. Sada sam malo pogledao na internetu visine kazne i vidim da moj prekršaj spada pod kaznu od 3 kaznena boda i uzimanje vozačke do 3 mjeseca?? Hebote dali je to istina??
  11. I da još me zanim dali mi samo ide novčana kazna? Jer čudno mi je da uz toliko visoku kaznu nisam dobio i neke kaznene bodove?
  12. Hvala na jako brzom odgovoru, svaka čast! Da možda to i upali s imovinskim stanjem jer sam student i nemam nikakova primanja! Ima li igdje primjer prigovora tako da znam okvirno što treba napisati?
  13. Evo prije par sati sam dobio kaznu od 2000kn. Naime vozio sam 97 gdje je ogranićenje 50 i kada su mi oduzeli 10km, konačna brzina mi je bila 87km. Nasmiješeni policajac mi je odmah napisao kaznu od 2000kn i uručio uplatnicu na licu mjesta. Još mi je rekao da su me slikali s nekim novim uređajem koji odmah ima i sliku tako da mi nemože ništa tolerirati. Zanima me dali ima li tu ikakvih šansi da se izvučem jer ovo mi je jako puno para mada znam da sam kriv?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija