Jump to content

ljubica13

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ljubica13 objavio

  1. Poštovani, Možda sam i ja naletjela na tog stolara. Dao mi ponudu za izradu namještaja u vrijednosti 5000 kn, uplatila sam avans 1000 kuna, prije mjesec dana, za izradu na njegov račun i sad izbjegava komunikaciju, obećao je u nekoliko navrata da radi...ali se ne javlja. Kad sam ga tražila račun za akontaciju, još je bio i bezobrazan prema meni kao da ja njemu dugujem.
  2. Molim pomoć! Trenutno koristim mirovanje radnog odnosa do treće godine djeteta. U slučaju da, u tom razdoblju nađem drugi posao, koliko dugo traje otkazni rok? Mogu li ja tražiti sporazumni raskid radnog odnosa, budući da zamjena za mene na tom radnom mjestu postoji? Unaprijed hvala na odgovoru!
  3. Poštovani, 14.12. mi ističe porodiljni do godine dana djeteta. Razmišljam da ostanem još nekoliko mjeseci s djetetom kod kuće (3-4 mjeseca).Ako netko zna: mogu li prije toga koristiti godišnji odmor za ovu godinu (imam 25 dana) ili moram, ako se odlučim, odmah nastaviti neplaćeni porodiljni, odnosno neplaćeni godišnji? I koja je razlika između ta dva pojma?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija