Jump to content

utorak

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav. Dobila sam kaznu u iznosu dnevne karte 60kn na mjestu koje nije parkiralište. Nalazi se pokraj parkirališta stambene zgrade, ali to mjesto nije parkiralište stanara niti nema plavih niti bijelih linija. Prazan asfalt. I na kazni je upisana kriva boja auta, oni napisali da je auto bijele boje, a zapravo je metalik zlatna (bilo bi mi logičnije da su napisali žuta jer bijela nije nikako). Kako osporiti tu kaznu? Imam li pravo osporavati je? Jednostavno mi nije jasno otkud im pravo naplaćivati NEOZNAČEN prazan prostor. Unaprijed hvala.
  2. evo moje situacije. poslala sam poruku s tele2 broja i otisla rjesavati neke obaveze. tek nakon sat vremena sam provjerila mobitel i vidjela da poruka nije prosla, odnosno Tele2 ne podržava tu uslugu. naravno, uspio je doći kontrolor i zalijepiti mi kaznu. postoji li način da ne platim tu kaznu jer zaista sam bila u uvjerenju da sam platila?
  3. moja je situacija slijedeća: izašla sam iz dugogodišnje veze u kojoj je posljednjih godinu dana došlo do prijetnji i nasilništva. bivši dečko mi je u dva navrata (možda i više ali tih dva se dobro sjećam) prijetio kako će mene i moju obitelj ustrijeliti (prvi puta krajem prošle godine i drugi puta prije više od 3mj,a jedanput (manje od 3mj je prošlo) kako će mi se osvetiti ako kažem određenim ljudima što se dogodilo. Između ostaloga, udario me opet u dva navrata nakon čega sam imala plave modrice po rukama. Imam fotografije tih modrica u slučaju da mi opet prijeti. žao mi je što ga nisam prijavila (iz čistog straha i tuđih savjeta da mi policija neće ni htjeti niti željeti pomoći i da ću si samo zakomplicirati život), ali naivno sam mislila da će se ispričati. moja je pogreška ta što sam ga tisuću puta zvala i tražila ispriku a od njega sam dobila samo licemjeran odgovor da to ne mogu dokazati (ne zna za fotografije) i da mi nitko neće vjerovati jer ipak je on 'gradska faca'. moje je pitanje zapravo ima li smisla prijaviti ga, hoće li policija učiniti što po tom pitanju i koliko sam kriva što sam ga zvala više puta (uz napomenu da mu nikad nisam prijetila već tražila ispriku i objašnjenje).
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija